Tijd voor een Hans Vogels update

Nog 93 dagen en dan is het weer zo ver!! 
Over 93 dagen ziet het er heel anders uit! Terwijl wij in Nederland op 3 januari de laatste oliebollen in de magnetron gooien, denkt Hans aan iets heel anders. Zijn eerste etappe van de zwaarste rally ter wereld; Le Dakar 2016.
Totdat het zo ver is , staat er nog meer dan genoeg op het programma. Naast de drukte thuis met het werk en de kleine prinses, moet Hans nog bij sponsoren langs en natuurlijk genoeg trainen.

Dat trainen is vorige week goed gelukt. Hans heeft in Portugal bij Wim Motors Academy flink afgezien met lange dagen roadbook rijden. Hans kreeg af en toe gezelschap van de Portugese rijder Ruben Faria, fabrieksrijder van KTM. “Als je in zo’n land geboren wordt kun je haast niet anders dan meestrijden voor de punten” grapte Hans. Het is echt prachtig rijden in Portugal.

Voor de komende Le Dakar heeft Hans twee nieuwe sponsoren mogen verwelkomen!
Verspaningstechniek Timmerman uit Lienden heeft Hans leren kennen tijdens de Motorbeurs in Utrecht en Logistic Force. Een bedrijf met meerdere vestigingen door Nederland en actief in de (zoals de naam al zegt) logistiek. Hartelijk dank voor het vertrouwen!

Naast werken, familytime, sponsorjacht, crossen, endurorijden en trainen, is er ook het nodige te doen aan voorbereiding voor Le Dakar. Zo is Hans bijvoorbeeld een avond lang druk geweest met het uitpakken, inpakken in plastic wikkelen en klaarmaken van de wielen en banden die in de truck ingeladen moeten worden.
Ook dat is goed voor de training:-)

Morgen, zaterdag 3 oktober staat er weer fijn een Enduro op het programma!
De enduro van Havelte met genoeg “klapzand” is altijd een mooie wedstrijd en erg lekker voor de Dakar training.
Om het motorsportweekend maar compleet te maken is Hans ook aanwezig tijdens de KTM Dag op circuit De Landsard komende zondag 4 oktober. Dat beloofd ook een fantastische dag te worden. Weerberichten zijn goed, dus kom gezellig kijken dit weekend!

In de volgende nieuwsbrief:
Complete wedstrijdkalender voor najaar 2015
Tijdslijn in voorbereiding Dakar
Laatste uitslagen

Het zou leuk zijn om u een keer langs de baan of op een evenement te begroeten!