Presentatie Leppink Adventure 24 februari bij v.d. Velden motoren in Boekel

leppink_info_avondZelf op een speelse manier duinen rijden of op een laagdrempelig manier kennis maken met de Rally sport? bij  Leppink Adventure kan dat. Onze evenementen zijn zo divers dat elk soort noppenliefhebber  helemaal uit zijn dak kan gaan. Op de site van LeppinkAdventure zijn de diverse verslagen na te lezen, terwijl de pracht foto’s  bewijzen hoe veel lol en motorplezier de deelnemers in een week voorgeschoteld krijgen. Ook in 2016 gaat L.A. er weer vol voor en echt een ieder kan mee! Ervaring met de rally sport is niet nodig, tevens behoeft je motor geen of weinig aanpassing.

Om jou te overtuigen hoe leuk en eenvoudig de rally-sport bij Leppink Adventure kan zijn, nodigen wij jouw graag uit op woensdag 24 februari bij: Van de Velden motoren in Boekel.

Bart is net terug uit le Dakar en heeft de service verzorgd voor het Bas Dakar Team. Bart weet alles van de rally sport en uiteraard staan we jouw graag persoonlijk te woord zodat al jouw vragen beantwoord kunnen worden. Naast de Oost Europa Rally een echte diehard rally zal de Atlas & Dessert Challenge Marokko centraal staan. De ADC laat je het mooiste van Marokko meemaken, zonder saaie verbinding gewoon ontspannen genieten van een heerlijke Rally Raid, inclusief 2 dagen onbeperkt duinen rijden. Een geweldig evenement waar beginners en ervaren rallyrijders hand in hand een hoop lol beleven, sterker nog ervaren rijders zeggen vaak dat ze de mooiste dagen uit hun carrière met ons hebben beleefd.

Woensdag 24 februari ben je vanaf 1900 uur welkom bij:
Bart van der Velden Motoren,
Wilhelminastraat 23,
5427 CC Boekel.

http://www.romvielmotors.com/

De presentatie zal plaatsvinden van 20.30 tot 21.30 uur.

Alle info: http://www.leppinkadventure.nl/

Bellen mag altijd: 0651 310 138