Deelnemersrecord Crazy Cross Bergeijk

2016pb03_crazycrossRuim 260 deelnemers zullen in het derde weekend van april aan de start van de Crazy Cross verschijnen. Hou jij van stoere cross met een knipoog dan moet je bij de Crazy Cross zijn. De Crazy Cross wordt in het weekend van 16 en 17 april gehouden op het evenemententerrein in Bergeijk.

Zoals trouwe bezoekers/deelnemers al gewend zijn, is het niet de snelheid die er toe doet, maar de creatie.  Niet alleen gaan er originele voertuigen het terrein op, ook wordt er ieder jaar een crazy parcours aangelegd.

Inschrijven kan tot 3 april
De auto- en brommerklasse waren in een recordtijd vol. Maar ook de andere klasse’s zitten bijna op hun limiet. Wil jij nog meedoen in de luier, motor, quad, buggy of crazy klasse? Schrijf je dan in via www.crazycrossbergeijk.nl/inschrijven De inschrijvingen sluiten op 3 april om 12.00 uur.

Dagje uit met de hele familie
De Crazy Cross is een echt familie evenement. Bezoeker of deelnemer het maakt niet uit. Iedereen kan genieten van alle activiteiten die op het festivalterrein plaatsvinden. Ook aan de kinderen is gedacht.  Entree op zondag bedraagt € 1,00 per persoon.