PAUL SPIERINGS SLUIT OVEREENKOMST MET DE HR-GROEP

paul_spierings_HRGroupEnduro-rijder Paul Spierings heeft een overeenkomst gesloten met de HR Groep in Eindhoven. De HR-Groep heeft ruim twintig jaar aan ervaring in de Bouw en Techniek.
Zij zoeken samen met haar opdrachtgevers naar de beste groeikansen en worden er flexibele HR-oplossingen voor de branches Bouw en Techniek geboden. Door deze focus is de HR-Groep continu op de hoogte van alles wat zich in de regio afspeelt en kunnen we de beste banen en het beste personeel in de regio aanbieden.

HR-Groep levert personeelsdiensten voor de branches Bouw en Techniek.
De HR-Groep bemiddeld uitzendkrachten, deta-personeel en ZZP’ers. Daarnaast bieden ze een payroll oplossing. Dit alles vanuit het oogpunt van ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij. HR-Groep kijkt altijd naar mogelijkheden en kansen en verdiept zich eerst in de mens en praten daarna pas over werk.

Zij zijn een no-nonsense organisatie met heldere, duidelijke en korte communicatielijnen. De identiteit van HR-Groep is gebaseerd op een toegankelijke en mensgerichte visie. Deze komt terug in hun vijf kernwaarden; no nonsense, vakmanschap, creatief, innovatief, betrouwbaar.

Deze kernwaarden vormen, samen met de klantgerichte aanpak de belangrijkste eigenschappen van HR-Groep. Dat is waar HR-Groep voor staat en waar zij voor gaat.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.vakmensen.nl/