30 en 31 juli 2016: Memo Tours Achterhoeks Cross Spektakel‏

2016pb05_memo_meerurencrossMEERUREN CROSS, kom alleen of met een vriendengroep voor een gezellig motorweekend naar de Gelderse Achterhoek!
Je mag solo rijden op zaterdagavond 19:00 – 22:00 uur en op zondagmiddag van 12:00 tot 13:30 uur. De kosten voor inschrijving zijn 49,- euro per rijder. Overnachten op de camping is gratis. Wil je tevens deelnemen aan het crossprogramma van het Achterhoeks Crossspektakel (2x vrije training en 4x manche 10 minuten + 1 ronde) dan betaal je in totaal 79,- euro per deelnemer.

Als deelnemer dien je in het bezit te zijn van een licentie van de KNMV. Heb je deze niet dan kun je deze aanvragen: https://mijn.knmv.nl/Default.aspx?pid=473 is er een basis sport licentie verkrijgbaar.

Voor slechts 15,- euro p.p. kun je op zaterdag gebruik te maken van een BBQ arrangement: 5 soorten vlees, diverse salades etc.! Rijders en bezoekers kunnen hiervan gebruik maken, wel even vooraf aanmelden.
Achterhoeks Crossspektakel, een weekend evenement met diverse crosswedstrijden, motorsportdemonstraties, muziek, camping, en vooral veel plezier!
Stuur de nieuwsbrief door naar je vrienden en kom deze zomer gezellig een weekend motorcrossen aan de Oude Dinxperloseweg 63 te Silvolde!

www.memotours.nl
info@memotours.nl
Inschrijfformulier