Memotours: Nieuwsbrief Serres Rally 2016 – 3

2016pb08_memo_serres3Dag 3, naar Chalkidiki!
Een impressie van het prachtige off road gebied Serres: KLIK
Gisteravond werd er nog druk gesleuteld om de motoren weer fris aan de start te krijgen voor vandaag. De meeste rijders verkeren in de luxe positie dat ze overnachten in het hotel naast het bivouac. Dus ’s ochtends na een goed ontbijt staan ze weer te popelen om op de motor te stappen.

Ook vandaag weer een prachtige route: Een Stage van 234 km waarvan 173km Special!! Chalkidiki is één van de mooiste streken in het district Macedonië in Noord-Griekenland. Een uniek deel van Griekenland, bestaande uit drie langwerpige schiereilanden die zich in de blauwe Egeïsche zee uitstrekken. Het is dat rally rijden zo mooi is, anders zou je toch zo ff neerstrijken op een van de mooie stranden!

Het is geweldig dat het thuisfront de rijders op de voet kan volgen. Natuurlijk brengt dat soms ook onrust, als de rijder lange tijd stil staat op dezelfde locatie. Wees niet gelijk ongerust, soms is de tracker stuk, en is jouw favoriete rijder misschien al gefinisht. Voor het live tracking system ga je naar www.serresrally.com en klik je op het onderstaand logo.

Robbert Plarina: Today is finished. After a beautifull high sider with lots of air time. Hole in my helmet and bike is not so fresh. Back by road….. But first a banana and a coke!

Bivouac is nu in rust, ongeveer alle rijders hebben verse bandjes geslagen. Monteur Edwin geniet nog ff van een colaatje, en dan snel naar bed, morgenochtend om 06.00 uur weer paraat zijn.