MC RUURLO Off Road Rit: zondag 30 oktober 2016

Poster_MC Ruurlo_Offroad_DODe Offroad rit van de MC Ruurlo is op zondag 30 oktober 2016.
De lengte van de rit (80% onverhard) zal ongeveer 50 km zijn en bevat bossen, maisplakken en Kovercrossbaan. De route is toegankelijk voor solomotoren en quads!
De inschrijving en de start zijn bij café-restaurant  De Duif (voorheen Mentink), gelegen aan de provinciale weg Ruurlo-Groenlo. (aangegeven met borden)

Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro. Het inschrijfformulier kun je vooraf downloaden op site.
De keuring en inschrijving zijn vanaf  9 uur en tussen 10-14 uur kan er gestart worden en de route kan meerdere keren gereden worden.

Er zullen geluidsmetingen worden gehouden. Motoren en quads met meer dan 94 decibel kunnen niet deelnemen en het gebruik van een milieumat is verplicht!

Verder is het KNMV offroad-regelement van toepassing.
Voor een sneller verloop kan men vooraf ook digitaal inschrijven.

Voor alle informatie, kijk op de website (www.mcruurlo.nl) onder Offroad.

OFFROAD STARTLICENTIE OF KNMV DAGPAS VEREIST!!!!!!
Heb je al een KNMV Offroad Startlicentie, dan kan je zonder problemen deelnemen aan de rit. Ben je nog niet in het bezit van een Offroad licentie, vraag dan nu online een KNMV Dagpas (dagverzekering) aan voor Offroadrit MC Ruurlo

De – tijdelijke – KNMV Dagpas kan sinds dit jaar uitsluitend online worden aangevraagd via het online inschrijfformulier via link  https://mijn.knmv.nl/Default.aspx?pid=337   op KNMV site.

GEEN STARTLICENTIE OF KNMV DAGPAS   =   GEEN DEELNAME AAN OFFROADRIT

Dit jaar zal de KNMV de mogelijkheid bieden om ter plekke nog een daglicentie te kunnen aanvragen!!!!!