Volop keuze bij offroad paradijs Royal Hills Experience

royal-hillsVanaf 2017 biedt het offroad paradijs Royal Hills Experience in Zuid Frankrijk totaal pakketten aan voor de Belgische en Nederlandse enduro rijders. Er wordt samengewerkt met Endurotrips.be die alles tot in de puntjes verzorgen.
U wordt begeleid door ervaren drietalige (Nederlandstalige) gepassioneerde gidsen in de Tarn in Franrijk.
Met het Royal Hills domein als basis is comfort en een onvergetelijke tijd gegarandeerd.
Er zijn tochten tot 200km en we nemen de rijders mee doorheen valleien, over rotsen en uitgestrekte bossen en zelfs door verlaten tunnels.
Er wordt een ganse dag gereden met de nodige eet en tankstops.
Endurotrips.be biedt ook de mogelijkheid aan om vrij te rijden op het Royal Hills domein.
De combinatie van avontuurlijke tochten met gids, freeride met de vrienden en georganiseerde rijvaardigheid coaching en chrono-sessies maken deze reizen net iets anders dan de gebruikelijke enduro vakanties.

Royal Hills biedt chalets aan die geschikt zijn voor de motorsport met aangepaste garages en een moto-wash ter plaatse. Alle maaltijden van ontbijt tot avondeten zijn inbegrepen in de prijs, alsook alle dranken (water, frisdrank, bier, en wijn)

Motor en uitrusting kunnen bij U thuis opgehaald en afgeleverd worden zodat u enkel maar met het vliegtuig naar één van de dichtsbijzijnde luchthavens (Toulouse, Carcassonne of Rodez) hoeft te gaan, daar wordt U dan opgepikt en wordt verder alles voor U geregeld.
Perfect voor beginners die op het Royal Hills domein zonder veel druk hun eerste endurostappen willen zetten en nadien zelfs al meteen op een echte enduro tocht willen gaan. Voor de meer ervaren rijders kunnen we 100% garanderen dat we het zo zwaar en technisch kunnen maken als de groep wil.
De gidsen kennen de regio als geen ander en kunnen de tochten op elk moment aanpassen op maat van de klant.

Meer info op www.endurotrips.be en op www.royalhillsexperience.com