Memo Tours Nieuwsbrief 4 Tuareg Rally 2017 – start

Vandaag vertrekt de caravaan naar het “Desert Camp” tussen Errachidia en Erfoud. Dat betekent dat het hoge Atlasgebergte wordt doorkruist, indrukwekkende ravijnen gepasseerd, en niet te vergeten diverse duinpartijen getrotseerd!
Motor Pro: 2 Specials, totaal ongeveer 440 km
Motor Expert: 2 Specials, totaal ongeveer 350 km
Raid: 80 km off road route
https://live.owaka.com/98-tuareg-rallye-2017

Vandaag een zware etappe. Zoeken naar een secret waypoint die er niet bleek te zijn. De rijders kwamen moe binnen, onderweg nog een fikse regenbui gehad. Lisette en Nele, ons damesteam in de Suzuki Samurai, hebben zelfs een sneeuwbui gehad. Grote hilariteit toen ze bekenden dat ze een andere oplossing hadden gevonden voor links en rechts: ” jouw kant en mijn kant “!

DESERT CAMP – Alle deelnemers slapen vannacht in een tent, een bivouac op een echt unieke locatie!
Het Desert Camp is een gezellig Marokkaans bivouac, prachtig uitzicht en bijzondere wc’s. Toen monteur Rik opstond had hij de puntdak van de tent op zijn hoofd!

Matthijs z’n eerste rallydag was erg lang, wat technische problemen. Maar uiteindelijk was hij om 21.00 uur aan de finish!

Morgen volgen de foto’s van dit bijzondere Desert Camp. Nu gezellig rond het houtvuur nog ff nakletsen en dan op tijd naar bed, in de slaapzak! Voor morgen lonken de duinen van de Erg Chebbi.