Memotours: Hellas Rally 2017 – nieuwsbrief 1

Strike at Superfast ferries! Dit betekent dat de eerstvolgende boot pas vandaag vanuit Bari vertrekt. Na ruim 4 dagen staking, hadden we er niet zoveel vertrouwen in dat er op deze ferry plaats voor de truck en aanhanger zou zijn. Om op zeker te spelen is de truck woensdagmiddag om 15:00 uur vertrokken en heeft de route over land (Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Griekenland) afgelegd. Dus helaas wat vaker tanken, en niet uitrusten tijdens de 16 uur durende ferry-overtocht!

De crew en de deelnemers zijn naar Athene gevlogen – op naar Nafpaktos voor de Hellas Rally 2017!! Op zaterdagmiddag komt de een na de ander binnengedruppeld op de luchthaven Schiphol.

Na een vlucht van 3.20 uur is het ook nog zo’n 250 km rijden met de transferbus, voor we op de juiste locatie arriveren! De Hellas Rally 2017 is natuurlijk nog steeds in Griekenland, maar dit keer is de locatie van het bivouac weer terug in Nafpaktos, een prachtig stadje met een mooie Venitiaanse vesting. Het vriendelijke personeel van hotel Akti heet ons weer van harte welkom.

Morgenvroeg eerst een ontbijtje, en dan snel naar het paddock aan zee, kijken hoe dat eruit ziet bij daglicht!