Memotours: Hellas Rally 2017 – nieuwsbrief 9

Het was nog even onzeker, maar vanochtend om 08.00 uur volgde het verlossende bericht: de finish-etappe zou doorgang hebben! Dit was tot dan toe nog onzeker i.v.m. de regen van gisteren. Een proef van 70 km, die door alle rijders van het team goed werd afgelegd.
Bij binnenkomst in het bivouac werd er geproost met een glaasje bier (of cola), onder het genot van een fricandel speciaal, kroketje of bitterbal.

Na het grote avontuur en natuurlijk alle stoere verhalen werd er in de tussentijd volop gewerkt aan het laden van de truck. Dankzij de hulp van het serviceteam, de monteurs en rijders, was de klus vlot geklaard!
En dan werd het tijd om een hapje te eten, ons laatste avondmaal in Nafpaktos.

En niet te vergeten de prijsuitreiking, daar moest er minstens één op gedronken worden. Tenslotte werd Wesley Pittens 2e in zijn klasse.
Maar uiteindelijk bleken het allemaal helden: rijders die nog nooit een rally hadden gereden en finishten, rijders die bijna geen enkele off road ervaring hadden en toch etappes uitreden, rijders die het roadbookrijden niet machtig waren en toch elke dag finishten, rijders die geblesseerd aan de start verschenen en toch de rally uitreden, kortom: allemaal toppers!!

Morgen vroeg onbijt, een transfer naar de luchthaven en dan weer terug naar NL

MEMO TOURS Monique