HUSQVARNA MOTORCYCLES’ 2018 CASUAL KLEDING COLLECTIE NU BESCHIKBAAR

NIEUWE RANGE kleding toegevoegd aan HUSQVARNA’S vernieuwde COLLECTIE
husqvarna-inventor tee whiteHusqvarna Motorcycles is verheugd om de release van de 2018 casual kleding collectie aan te kondigen – een  complete line-up van premium kwaliteit kleding voor elke Husqvarna Motorcycles fan.
Met casual kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen biedt Husqvarna Motorcycles’ kleding- en accessoirescollectie premium kwaliteit en komt de pioniersgeest terug in alle producten.

Vormgegeven om de Zweedse roots van het merk eer aan te doen, neemt de complete line-up een fris en stijlvol design aan. Gekenmerkt door de Husqvarna Motorcycles logo’s, is elk item gecreëerd om optimale functionaliteit, duurzaamheid en comfort te bieden voor de Husqvarna enthousiasteling van vandaag.

2018 CASUAL KLEDING & LIFESTYLE ACCESSORIES COLLECTIE – HIGHLIGHTS

De INVENTOR TEE is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen, uitgesneden in een geweldig atletische pasvorm. Een deel van het Husqvarna Motorcycles logo is verwerkt in de print over de schouder, die bijdraagt aan het frisse design van het shirt.

INVENTOR LONGSLEEVE
De INVENTOR LONGSLEEVE is perfect om te dragen wanneer het afkoelt na een dag rijden. De speciale naadlijn op de mouw en de comfortabele pasvorm  maken het gemakkelijk om lekker te relaxen, terwijl de Raglan-style schouders de vorm van het shirt helpt behouden.

INVENTOR HOODIE
De INVENTOR HOODIE vervult zijn functionele taken met gemak, zelfs wanneer het geconfronteerd wordt met de avontuurlijke lifestyle die hand in hand gaat met de offroad-motorcultuur. De hoodie is voorzien van extra details, zoals de stijlvolle naadlijnen die discrete ritsen verbergen en de ruime, handverwarmende kangoeroezak onthult.

WOMEN INVENTOR TEE
woman-inventor-hoodieDe INVENTOR TEE bevat geprinte gele elementen die zorgen voor een kleurrijk detail. Een uniek uitgesneden halslijn zorgt voor comfortabele bewegingsvrijheid. Het Husqvarna Motorcycles logo is onderaan op de voorkant geplaatst om een frisse en eenvoudige look te behouden en staat voor premium kwaliteit.

WOMEN INVENTOR HOODIE
De INVENTOR HOODIE bevat verscheidene design elementen welke de functionaliteit verhogen zonder af te wijken van het eenvoudige design. De capuchon valt als een col die extra warmte biedt en kan tevens over het hoofd gedragen worden met het voordeel van een mesh binnenvoering, die direct contact voorkomt van het haar met de fleece stof.

TRAVEL BAG
Exclusief ontworpen en geproduceerd voor Husqvarna Motorcycles door specialist OGIO. De TRAVEL BAG bevat een SLED (structural Load Equalising Deck) systeem voor verhoogde duurzaamheid en handling in de zwaarste condities. Door de brede LID opening heeft de TRAVEL BAG een groot hoofdcompartiment met verstelbare verdelers en een gevoerd deel voor de helm.

Alle nieuwe items zijn nu beschikbaar bij de officiële Husqvarna Motorcycles dealer in Europa.
Voor verdere details over prijzen en beschikbaarheid, neemt u contact op met uw Husqvarna Motorcycles dealer. De beschikbaarheid kan verschillen per land.