20 Nederlanders naar zesdaagse Frankrijk

isdebanner2018Van 28 augustus t/m 2 september vindt de 92e ISDE plaats in het Franse Brive La Gaillarde. Dit keer met een Nederlands Trophy Team. In totaal 20 rijders inclusief de rijders in de Vintage klasse en twee rijders die bij de buren tanken. Onder aanvoering van Wilco en Monique Bruijn wordt al weer voor de derde keer een praktische paddock ingericht en het hele service gebeuren opgetuigd. Dan hebben we het over zo’n 60 personen in de categorie familie, vrienden, liefhebbers die zes dagen lang allemaal één of meer keren ingepland zijn, bijvoorbeeld op een servicepost. Geweldig! Het kort geleden gevormde Trophy Team draait hier ook in mee. Verder wordt er samen gewerkt met Noorwegen en Zuid-Afrika.

Bij start/finish is Team Nederland vlot terug te vinden met deze fraaie banner (gemaakt door Erwin Tijhuis). Om de kosten voor de deelnemers een beetje te drukken, waren gelukkig ook dit jaar weer talloze bedrijven en personen bereid om te sponseren. Kijk maar eens naar de spandoeken hieronder. Heel veel dank daarvoor namens de rijders. Wilt u ook nog uw steun verlenen? Neem dan contact op met Wilco Bruijn: per email naar wilcobruijn@gmail.com die daarna telefonisch contact opneemt.

Alle Nederlandse rijders:

WTT		230	Bas Klein Haneveld (E1)
WTT		231	Thierry Pittens (E2)
WTT		232	Lucas Dolfing (E3)
WTT		233	Robin Nijkamp (E2)		
PGDE		646	Rik Vierhuizen
PGDE		746	Gert Jan Vierhuizen 
PGDE		846	Wopke Hoekstra		
MCNH		647	Tim Kruiper
MCNH		747	Nina Klink
MCNH		847	Dinand Tijhuis		
Enduro.nl		648	
Enduro.nl		748	Joost Verhoef
Enduro.nl		848	Alex Selling	
Enduro Club Drenthe		649	Erwin Wolting
Enduro Club Drenthe		749	Bram Gonlag
Enduro Club Drenthe		849	Maurits Enting		
Vintage klasse		169	Henk Wesselink
Vintage klasse		217	Lubbert Lenselink
Vintage klasse		984	Mario Moerman	
VETERAN TEAM HOLLAND		650	Leo Moulijn
VETERAN TEAM HOLLAND		750	Corné Ermers

Zoals bekend moest Daan Bruijsten door een in Duitsland bij het EK opgelopen knieblessure zich afmelden voor het WTT. De KNMV heeft hem vervangen door Bas Klein Haneveld. Daan is inmiddels geopereerd en hij is minimaal zes weken uit de running na groot herstel aan de meniscus.
Mario Pieterse is aangesteld als WTT teammanager en Mark Wassink gaat de vier Trophy rijders ondersteunen als teamcoach.

Share on FacebookTweet about this on Twitter