Memo Tours Nieuwsbrief Serres Rally 2017- Stage 7

Stage 7: Een korte maar zware laatste stage…moeilijke navigatie, en ook technisch gezien zeker niet eenvoudig.
Mart en Marcel hadden nog ff overleg voor de start.
Kay-Arne navigeerde zo goed dat hij aan kop reed, voor Svitko, voor Pittens! Tot km 38 liep het helemaal perfect! Toen kwam hij door een kleine misstap een meter of 15 naar beneden te staan.

Mart Jimmink had een dag vol belevenissen. Reed een paar extra km, kocht wat extra brandstof bij een boer, en had een leerzame dag.
Marcel Piek kwam tevreden binnen rijden in het bivouac, veel technische problemen, zijn nieuwe KTM kon nog niet uitgeleverd worden, dus hij moest het helaas doen met zijn huidige motor. Toch wist hij ondanks al deze tegenslagen elke avond weer keurig aan de finish te komen!

Paul had een lastige dag maar leek het allemaal goed af te sluiten. Tot slechts enkele km voor de finish. Navigatie problemen!! Uiteindelijk kwam hij toch over de finish.
Robbert Plarina is inmiddels een ervarings deskundige in Griekse Rally’s. Hij had een probleemloze rallydag en fijn gereden!

De perfecte afsluiting van de rally was natuurlijk de etappe overwinning van Wesley Pittens op de nr 1 Svitko, die liet hij toch ff de pijp zien.

Een gezellig team, goede spirit. Morgen terug naar NL