GLOEDNIEUWE OFFROADPAS MON!

mon-nieuwe-offroadpasINTERESSANT NIEUWS VOOR ALLE OFFROAD-LIEFHEBBERS!
MON geeft een gloednieuwe Offroadpas uit, voor de spectaculaire prijs van €50,- inclusief PO-dekking! Hierdoor wordt het natuurlijk wel heel aantrekkelijk om je aan te melden voor de verschillende Offroad-evenementen. Met dit initiatief proberen we tegemoet te komen aan de wensen van de OTR organisatoren en rijders. De nieuwe pas geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende Offroadritten, waaronder volgend weekend in Eext (4 februari ‘18) en de rit in Veldhoven op 24 en 25 februari ‘18. Ga dus snel naar Mijn MON om je pas aan te vragen!

Deze pas is niet hetzelfde als de vorige offroadlicentie. Daarmee mocht je namelijk ook trainen op de verschillende circuits in Nederland. Deze nieuwe pas is echt alleen om Offroadritten te rijden! Wil je dus ook kunnen trainen dan moet je echt een start- of trainingsbewijs hebben. Dit geldt ook voor het deelnemen aan club- of regiowedstrijden, de Country Cross, maïsplakwedstrijden en de Offroadklasse bij nationale wedstrijden. Met een start- of trainingsbewijs mag je overigens ook deelnemen aan de Offroadritten.

OFFROADPAS AANVRAGEN?
Waarom deze nieuwe Offroadpas aanvragen? Op dit moment zijn er veel rijders die meerdere keren een daglicentie aanvragen. Dit is zowel voor de rijder als voor de organisatie een heel werk. Met deze nieuwe Offroadpas is dit niet meer nodig. Daarnaast heb je het bedrag van de licentie er bij 3 keer deelnemen alweer uit! De aanvraag loopt altijd via MLN (dus niet via een club), zonder bijbetaling. Je vraagt deze pas dus aan via MLN en betaalt €50,- voor de licentie plus persoonlijke ongevallen dekking.

Rijders die nu al een Offroadpas hebben kunnen daarmee dus twee dingen doen: deze omzetten in een trainingsbewijs. Of hun pas om laten zetten naar de nieuwe Offroadpas, waarmee ze €25,- terug krijgen. Zij krijgen uiteraard ook persoonlijk bericht.

De nieuwe MON Offroadpas kan bij het inschrijven worden aangevraagd tijdens de OTR ritten van: Eext en Veldhoven. Daarna is het aanvragen alleen digitaal mogelijk via Mijn MON. Kijk hier voor meer informatie over Offroad en voor het OTR reglement.

DATUM PLAATS
4 feb. ’18 Eext
24 + 25 feb. ’18 Veldhoven
13 + 14 okt. ’18 Veldhoven
21 okt. ’18 Veghel
28 okt ’18 Handel
17 nov. ’18 Balkbrug
24 + 25 nov. ’18 Veldhoven