Welkom bij MD-enduro Spanje

md-enduro-adventuresMD-Enduro Adventures organiseert Enduro/Off Road tours in Spanje (Catalunya), meerdaagse trips en clinics.
Alles vanuit onze thuisbasis in Lloret de Mar.
Voor meer informatie over de lokatie kunt u bellen met Marcel Davids op: 06 51299364 of bezoek onze website: www.md-enduro.nl

voorjaar 2018
Het nieuwe jaar is weer begonnen, de eerste 3 groepen zijn al geweest. De eerste 2 groepen zijn al meerdere keren geweest en komen hier graag rijden. Ook hebben we weer nieuwe paden gevonden die erg uitdagend zijn. De 3e groep waren mannen die voor de eerste keer op een enduro motor zaten, de 1e dag veel geoefend op de houding op de motor, remmen en bochtjes draaien. Ze pakten het snel op en we hebben daarna de routes gereden en elke dag wat nieuws geprobeerd.

Voor elk niveau
Nu ook Off the Road rijden voor de beginnende Off road rijder.
Voor mannen en vrouwen die hun grenzen willen verleggen is er nu een enduro cursus, waarbij u de fijne kneepjes van het Off road rijden kan leren. Onder andere; gecontroleerd afdalen en klimmen, remmen met voor en achterrem op harde ondergrond, bochtjes draaien, over losse stenen rijden, en het belangrijkste een goede houding op de motor.

catalunya tour
Ook dit jaar organiseeren wij weer de Catalunya tour. Deze tour duurt 4 dagen en is ongeveer 625 km lang. Onderrweg slapen we 3 maal in een hotel, er gaat een auto mee met reserve motor, de bagage en gereedschap. Deze tour kan vanaf april tot half juni en van oktober tot half november gereden worden. We rijden richting Andorra en zitten soms op 2500mtr hoogte. Ook kan deze tour gereden worden met navigatie, ik rij dan zelf als laatste (de bezemwagen) de tour is niet geschikt voor beginners.

Gastheer en instructeurs spreken: Nederlands, Engels, Duits en Spaans.
Er wordt gereden in het gebied San Feliux / Tossa / Lloret de Mar.
Dit is een van de mooiste en groenste Enduro gebieden in Catalunya.
Van brede paden tot steile rotsklimmen,
Van extreem tot soft u vraagt en wij rijden

De thuisbasis
De thuisbasis ligt midden in het Enduro gebied, op ongeveer 6 km van Lloret de Mar.
Daarnaast is er een grote garage waar alle motorfietsen in gezet kunnen worden.
Werkplaats en gereedschap zijn aanwezig.

Boeken voorjaar 2018
Voor het voorjaar 2018 hebben wij in maart, april en mei nog diverse weken vrij. Boek nu voor een gave enduro vakantie, 3 of 5 dagen met je eigen motor of een van onze huurmotoren.
Voor info kijk op onze website www. mdenduro.nl

Marcel Davids.
06-51299364 – 010-5116409
marcel@md-enduro.nl