MEVZ-cup info

mevz-cupNa de succesvolle strandclinic begin februari, dient het volgende evenement zich langzamerhand alweer aan. De MEVZ-cup. Dit jaar weer 1 wedstrijd erbij, wat betekent dat we een waardig clubkampioenschap hebben, over 5 wedstrijden, op 5 verschillende locaties en ook nog eens verdeeld over 5 maanden.
De wedstrijden zijn:
Zaterdag 14 april in Vlissingen bij MSV de Uitlaat.
Maandag 21 mei (2e pinksterdag) in Wemeldinge bij MC de Sproeier.
Zaterdag 23 juni in Axel bij de RES Axel.
Vrijdag 27 juli in Aagtekerke bij MC de Pekelinge.
Zaterdag 18 augustus in Eindewege bij de autocross.

Inschrijven voor de wedstrijden gaat conform de procedure die desbetreffende vereniging waar we te gast zijn hanteert.
Om deel te kunnen nemen moet je in bezit zijn van een KNMV licentie. Dit kan zijn een endurolicentie, offroadlicentie, basispas, of dagpas.
Met uitzondering van de wedstrijd in Eindewege, wordt op alle andere locaties met een transponder gereden. Verhuur van transponders gebeurt vooralsnog alleen bij RES Axel.
Bij alle wedstrijden zal de enduroklassse v.d. MEVZ een iets afwijkende ronde rijden t.o.v. de andere klassen i.v.m. extra hindernissen.
Niet leden kunnen ook meedoen aan deze wedstrijden, echter tellen ze niet mee voor het kampioenschap.
Deelname is alleen mogelijk met een officiële enduromotor , dus geen crossmotor al dan niet voorzien van verlichting. Zorg dus dat je ook je kentekenbewijs aan de inschrijftafel kunt tonen. Rijbewijs is niet verplicht, aangezien we op afgesloten terreinen rijden.
Bij doorgang van 3 wedstrijden of meer, is er een schrapresultaat van de 2 slechtste manches.
Wedstrijd 1 t/m 4 zal starten van achter een starthek. Wedstrijd 5 (Eindewege) gaat van start conform de startprocedure zoals bij de crosscountry. Dus met stilstaande motor en de handen op de helm.

Houd de website en onze facebookpagina in de gaten voor de bijzonderheden en overige info omtrent de MEVZ.