HUSQVARNA MOTORCYCLES BOEKT VOOR HET VIERDE JAAR OP RIJ EEN RECORDOMZET

te300i-18HUSQVARNA MOTORCYCLES VERKOOPT IN 2017 WERELDWIJD MEER DAN 36,000 UNITS
Husqvarna Motorcycles heeft de stijgende lijn van de afgelopen jaren verder kunnen doorzetten. Het zakelijke jaar 2017 werd wederom afgesloten met nieuwe records voor de verkoopresultaten en de omzet. Met 20% meer verkochte motorfietsen zag de fabrikant van premium motorfietsen haar jaarlijkse omzet met maar liefst 25% stijgen ten opzichte van het jaar ervoor.
De opwaartse lijn van Husqvarna Motorcycles heeft in 2017 geresulteerd in 36.883 verkochte motorfietsen en een recordomzet van 250 miljoen Euro. Met deze resultaten overtreft de fabrikant de historische groei in verkoopaantallen en omzet uit elk van de drie voorgaande zakelijke jaren, wat de gestage groei van Husqvarna Motorcycles nog eens duidelijk onderstreept.

Gedurende 2017 introduceerde Husqvarna Motorcycles een nieuwe generatie tweetaktmotoren met brandstofinjectie, een nieuwe mijlpaal op de indrukwekkende tijdlijn van het merk. De nieuwe TE250i en TE300i zijn een perfect voorbeeld van de innovatieve geest van Husqvarna Motorcycles. Datzelfde geldt voor de overige motoren in de sterk vernieuwde enduro- en motorcross range, die de innovatieve maatstaf voor de toekomst van de offroad scene vormen.

Onlangs heeft Husqvarna Motorcycles ook haar progressieve visie op straatmotoren vormgegeven met de onthulling van de productieversies van de VITPILEN 401, de SVARTPILEN 401 en de VITPILEN 701 ‘Real Street’ modellen. Deze drie motoren zullen in de showrooms van de dealers in de eerste maanden van 2018 bereiken. Met deze opwindende uitbereiding naar het segment van de straatmotoren verzekert het merk haar strategische groei in de nabije toekomst.