KTM EUROPEAN ADVENTURE RALLY: ZET ‘M IN JE AGENDA

KTM ADVENTURE RALLY_SardiniaNu bevestigd: Van 20 tot en met 22 juni zal de KTM ADVENTURE RALLY plaatsvinden op Sardinië, met daarbij aanwezig Chris Birch.
Het is de tweede Europese KTM ADVENTURE RALLY en inschrijven kan online vanaf maart.
Er zijn maar 150 plaatsen beschikbaar voor dit geweldige driedaagse Adventure-evenement, waarbij de gelukkige deelnemers de kans krijgen om samen met gelijkgestemde zielen hun KTM’s optimaal te ervaren op dit grote Italiaanse eiland in de zomer. De uitvalsbasis is de plaats Olbia, van waaruit de exclusieve groep de gelegenheid krijgt om te genieten van Sardinië’s ongelooflijke variëteit aan zandpaden met uitzicht op zee, bochtige bergpassen en zelfs extreme offroad-routes door ongebaand terrein.

Dit evenement wordt volledig georganiseerd door KTM en zet het enorme succes voort van de eerste Europese KTM ADVENTURE RALLY in Bardonecchia vorig jaar. De driedaagse, door gidsen geleide rally van dit jaar is erop gemaakt om rijders van alle rijvaardigheden iets te bieden: van nieuwe Adventure-rijders in hun eerste jaar tot ervaren Adventure-professionals. Deelname staat alleen open voor eigenaars van de volgende KTM Adventure-modellen: 640, 690, 950, 990, 1050, 1090, 1190 & 1290.

De eerste bevestigde speciale gast en instructeur is Chris Birch. In zijn lange carrière is Nieuw-Zeelander Chris Birch een aantal van de grootste uitdagingen op motorsportgebied aangegaan: de ISDE, de Dakar-rally en Hard Enduro – waar hij drie keer achter elkaar de Roof of Africa won. Wanneer hij niet op topniveau competitie rijdt, geeft Birch offroad-cursussen en hij staat bekend om zijn demonstraties van de extreme terreincapaciteiten van de KTM Adventure-modellen.

Een inschrijving voor de KTM ADVENTURE RALLY kost € 379,- en omvat drie dagen Adventure-rijden met gidsen en speciale gasten op gemarkeerde routes met aangeleverde GPS-gegevens. Inbegrepen zijn ook cursussen om je technische vaardigheden te verbeteren, een bandenservice, technische en medische ondersteuning, reservemotoren, een dagelijks diner en een exclusieve KTM goodie bag. Er is ook de mogelijkheid om offroad-proefritten te maken met de nieuwste KTM Adventure-modellen.

De accomodatie op het evenement en de veerboot naar het eiland moeten apart worden geboekt door de deelnemers van de KTM ADVENTURE RALLY, maar KTM heeft speciale kortingen geregeld bij het geselecteerde ‘thuisbasis’-hotel en ook bij de veerdiensten naar het eiland.

Om een groepsgevoel te creëren voor het evenement is er een gesloten Facebook-groep voor bevestigde deelnemers. Deze kan ook helpen om bijvoorbeeld accomodatie te delen, te carpoolen of elkaar te ontmoeten op weg naar het evenement.

De inschrijving opent in maart op www.ktm-adventure-rally.com