CROSS COUNTRY TRAINING LELYSTAD 26 en 27 mei 2018

jorn_lelystadIn het weekend van 26 en 27 mei a.s. organiseert MC Flevoland in samenwerking met Alex van den Broek Events, een Cross Country (vrije) training op en rondom het circuit van MC Flevoland in Lelystad. Aanmelden kan voor één of beide dagen.
Ideaal voor de hobby offroadrijder die een stapje verder wil gaan, de beginnende endurorijder of de ervaren endurorijder die in zijn/haar ritme wil blijven. Let op, ook motorcrossers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden! Er kan worden gestart met enduro- of crossmotoren.
Op beide trainingsdagen is er een tijdstip gereserveerd voor de jeugd en voor een damesgroep. Zie hiervoor de indeling van het dagprogramma.

Het +/- 6 km lange parcours bevat de bekende enduro-elementen: (stukken) crossbaan op het circuit, singletracks in het bos en ook de enduro “Extreme” baan van MC Flevoland. Deze laatste is zo opgezet dat alle niveaus er mee uit de weg kunnen, met een HARD en een SOFT route.

Alex van den Broek en zijn team lopen deze dagen rond voor het geven van Tips en Tricks. Ook kun je terecht voor advies bij een aantal dealers die aanwezig zijn. En natuurlijk ontbreekt de catering niet!

DAGPROGRAMMA zaterdag/zondag
08.00 uur                         Terrein open
Vanaf 08.30 uur             Aanmelden/Inschrijven
09.30 – 11.30 uur           Vrije training jeugd en dames
11.45 – 16.30 uur           Vrije training

INSCHRIJVEN
Bij deelname is een KNMV licentie verplicht (basis/offroad/enduro/motorcross). Indien je geen licentie hebt, dien je vooraf een digitale dagpas bij de KNMV aan te vragen.

Inschrijving en betaling op de dag zelf (betaling contant).
Vooraf aanmelden kan via: cct@alexvandenbroek.info

Let op, VOL = VOL!
Prijs voor een dagkaart training € 30,00
Prijs voor een dagkaart training jeugd/dames € 20,00
Korting € 10,00 bij aanschaf van 2 dagkaarten (1 pers. voor beide trainingsdagen)

BANDEN/GELUID
Banden zijn vrij. Motoren dienen te voldoen aan de geluidsnorm van 94 dB(A).

INFO en/of VOORAF INSCHRIJVEN: cct@alexvandenbroek.info

Organisatie: MC Flevoland / Alex van den Broek Events