CROSS COUNTRY TRAINING NUNSPEET 1 september 2018

Thierry-Pittens-2013-Jeugdenduro-NunspeetOp zaterdag 1 september a.s. organiseert MC Nunspeet in samenwerking met Alex van den Broek Events een Cross Country (Vrije) Training op het cross- en trialcircuit van MC Nunspeet.
Parcoursbouwer en medeorganisator Alex van den Broek zorgt wederom voor een mooie technische route waarbij alle niveaus van rijders terecht kunnen (HARD/SOFT route). We beginnen de ochtend met een speciaal tijdstip voor de jeugd, beginners en een damesgroep. Daarna kunnen de rijders uit de zgn. Open klasse starten.
Let op, ook motorcrossers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden! Er kan worden gestart met enduro- of crossmotoren.

Het +/- 6km lange parcours zal het volledige terrein van MC Nunspeet benutten. Stukken (zand)crossbaan, single tracks en heuvels rondom het terrein en een aantal obstakels van het trialcircuit kun je op deze dag verwachten.

Deze Cross Country dag is een VRIJE training. Een extra bonus van deze dag zijn de Tips en Tricks van (de rondrijdende) Alex van den Broek en zijn team Marshalls/Mentoren. Ook kun je terecht voor advies bij een aantal dealers die aanwezig zijn. En natuurlijk ontbreekt de catering niet!

DAGPROGRAMMA Zaterdag 1 september
08.00 uur Terrein open
Vanaf 08.30 uur Aanmelden/Inschrijven
09.00 – 11.00 uur Vrije training Jeugd/Beginners/Dames
11.30 – 16.30 uur Vrije training Open Klasse

INSCHRIJVEN
Bij deelname is een KNMV licentie verplicht (minimaal basissport licentie). Indien je geen licentie hebt, dien je vooraf een digitale dagpas bij de KNMV aan te vragen.

Inschrijving en betaling op de dag zelf (betaling contant).
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Vooraf aanmelden kan via: cct@alexvandenbroek.info. Je bent dan verzekerd van een plek.

Let op, VOL = VOL!

Prijs training Jeugd/Beginners/Dames € 25,00
Prijs training Open Klasse € 35,00

INFORMATIE
Alle informatie kun je nog eens nalezen op www.alexvandenbroek.info
Voor vragen en/of VOORAF AANMELDEN via: cct@alexvandenbroek.info