Mirjam Pol: HET LIJKT EEN HUIFKAR MAAR HET IS EEN…HOOGTETENT!

In huize Pol staat aan het eind van het jaar letterlijk en figuurlijk alles in het teken van de Dakar en de voorbereidingen hieraan voorafgaand. De woonkamer wordt een pakhuis waardoor Mirjam in één oogopslag kan overzien of alles klaar is voor vertrek naar Le Havre. En de slaapkamer? Deze wordt door de dames Pol junior en senior in een handomdraai omgetoverd tot een ruimte waar de NASA jaloers op zou zijn.

Want om haar lichaam te laten wennen aan de hoogtes in Zuid-Amerika slaapt Mirjam een aantal weken voor vertrek naar Peru in een hoogtetent. Zie het als een soort doorzichtige huif over het bed waardoor Mirjam een situatie kan simuleren die te vergelijken is met de hoogtes in Peru. Haar lichaam went op deze manier om zo goed mogelijk te functioneren terwijl het minder zuurstof tot zich kan nemen.

“Wij gaan ook in Peru weer de hoogte in, tijdens de afgelopen Dakar heb ik van het slapen in een hoogtetent en een specifiek hoogtetrainingsschema zeker profijt gehad. Mijn trainer heeft een specifiek trainingsschema gemaakt waardoor mijn lichaam leert om te presteren terwijl het minder zuurstof tot beschikking heeft”, legt Mirjam desgewenst uit.

CSN GROEP STAPT NAAR VOREN
De relatie tussen Mirjam en CSN Groep gaat terug naar zeker tien jaar geleden. Vanaf het prille begin van haar Dakarcarrière is het IT-bedrijf betrokken bij de voorbereidingen en deelnames aan de zwaarste rally ter wereld.
Specialisme in IT-infrastructuren
Het bedrijf neemt al jaren een bijzondere plaats in de IT-wereld in, zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en het beheren van IT-infrastructuren.
Beide partijen zijn trots op de voortzetting van de samenwerking in aanloop naar de start van de Dakar Rally 2019.
Zoals Mathijs Bakker, algemeen directeur van CSN Groep, laat weten: “De drive die Mirjam liet zien in de afgelopen rally door met een gebroken onderarm toch gewoon door te rijden en te blijven presteren weten wij bij CSN enorm te waarderen. Dat is de spirit waar wij goed mee kunnen leven en heel veel mensen iets van kunnen leren.”
Mirjam dankt CSN Groep voor het in haar gestelde vertrouwen en gaat er ook dit jaar weer volledig voor haar trouwe sponsor zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.
https://www.csngroep.nl/over-csn-groep

ONVERWACHTE TRAINING IN DE WOESTIJN
Mirjam besloot vrij onverwacht om toch nog een paar dagen een training te plannen in Dubai, om in de allerlaatste trainingsfase te rijden in de woestijn en dus in het zand. Want zand staat hoog op het programma van de aanstaande Dakar.
Drie dagen rijden in het zand heeft haar goed gedaan. Weer gevoel krijgen met het lezen van de duinen in de woestijn, de warmte en het mulle zand. Natuurlijk kunnen we heel veel vertellen over haar trainingsdagen in Dubai maar het gezegde zegt het al: Beelden zeggen meer dan 1000 woorden!

VLAMMEN MET FARMLIGHT
Aan het eind van het jaar, tijdens de donkere en koude dagen is Mirjam met haar hoofd al in de Dakar, de hitte van de woestijn en de eenzaamheid in de zandduinen. Maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen, de thuisblijvers kunnen wel een lichtpuntje gebruiken!
Ook dit jaar mag Mirjam weer rekenen op de warme ondersteuning van Farmlight Lamp Oil. Zij zorgen met hun hoogwaardige lampolie voor de juiste sfeer in ieder huis. Kortom The Old Dutch Farmlight lampolie zorgt voor licht in donkere dagen en Mirjam? Zij gaat tijdens de Dakar in januari vlammen met Farmlight!
http://www.selchemie.com

MIRJAM EN HAAR TEAM WENSEN JULLIE WARME, WITTE EN GEZELLIGE FEESTDAGEN!
ZIJ VERRUILT DE SNEEUW VOOR METERS HOGE DUINEN MET ZAND, GAAN JULLIE HAAR WEER VOLGEN? https://www.mirjampol.com/