NIEUW AVONTUREN BEGINNEN MET DE KTM 790 ADVENTURE!

KTM 790 ADVENTURE_ActionNu beschikbaar bij de erkende KTM-dealers en te testen tijdens de KTM Orange Days!
De KTM 790 ADVENTURE is de meest allround straatmotor in zijn segment met serieuze offroad-motor mogelijkheden. De motor is ontwikkeld met de bedoeling om avontuurlijk te rijden zowel op straat als offroad. De motor is toegankelijk voor motorrijders van elk postuur, ervaringsniveau en behendigheid. De motor wordt aangedreven door een speciaal ontwikkelde versie van de LC8c 799 cm2 parallelle tweecilinder. Deze volledig uitgeruste machine is geschikt voor dagelijks woon- werkverkeer, tourritten en avonturiers die allerlei soorten terrein willen bedwingen, maar daarbij wel willen profiteren van ergonomisch comfort op lange ritten, een sportief weggedrag en het gemak van geavanceerde elektronica.

Met deze volledig nieuwe adventure-motor kunnen motorrijders hun eigen grenzen verleggen, harder rijden, onontgonnen terrein verkennen en uitzonderlijke herinneringen creëren die alleen mogelijk zijn met gemotoriseerde tweewielers. En niet alleen dankzij de actieradius van 450 km zal deze machine ontdekkingsreizigers aanzetten om niet alleen tot aan de horizon te rijden, maar dóór te racen tot aan de volgende en daar weer aan voorbij.

Deze motorfiets is gebaseerd op de ervaring van KTM in dit segment met de onstuitbare Dakar-winnende KTM 450 RALLY als basis voor de ontwikkeling. De motor vormt dan ook de nieuwe maatstaf in avontuurlijk motorrijden, terwijl met deze motor het bestaande KTM Travel-aanbod gecomplementeerd wordt.

KTM 790 ADVENTURE UITGELICHT
De KTM 790 ADVENTURE is een allround straatmotor en tevens voor offroad een uitermate geschikte reismotorfiets. Hij is volledig in staat om de ruigste onverharde parkoersen te bedwingen, maar blijft toch een stevige wegmotor, met de kracht om afstanden op de meest opwindende wijze af te leggen.
De conventionele offroad-wielmaten, het gebruik van Avon TrailRider-banden en voor de weg bestemde WP-vering belonen de rijder met vermogen op lange rechte stukken en – nog belangrijker – wanneer het asfalt begint te zigzaggen. Kleinere motorrijders raken overtuigd door de lage zithoogte (in hoogte verstelbaar tussen 830 en 850 mm) en met de optie om deze tot 800 mm te laten zakken met behulp van een officieel KTM PowerParts-zadel en bijbehorende veringsopties.

De KTM 790 ADVENTURE heeft een gesplitste bestuurders- en passagierszadel en heeft een lang windscherm- en voorspatbordontwerp voor een verbeterde bescherming tegen de wind. Grotere spiegels onderstrepen ook zijn behoefte aan meer zicht op de weg. Visueel is hij direct te herkennen aan het zwart frame en hij is verkrijgbaar in oranje of witte carrosserie-opties.

Deze motorfiets vormt een spannend nieuw hoofdstuk in het tweewielersegment en kan naar eigen wens aangepast worden door een uitgenreid aanbod aan officiële KTM PowerParts. Ook zijn er verschillende KTM PowerWear-opties beschikbaar die passen bij de uitstraling en ambitie van deze motor, en die elk avontuur net dat beetje extra geven.
Ontdek meer op www.ktm.com/nl/travel/