HUSQVARNA MOTORCYCLES REPLICA FLASH COLLECTION 2019 BY SHOT NU BESCHIKBAAR

FUNCTIONELE, PREMIUMKWALITEIT ‘FACTORY’ REPLICA SHIRT, BROEK EN HANDSCHOENEN VAN HUSQVARNA MOTORCYCLES
Husqvarna Motorcycles is trots om de beschikbaarheid van de officiële REPLICA FLASH COLLECTION 2019 BY SHOT aan te kondigen – een hightech, functionele 3-delige set van offroadrijkleding van topkwaliteit die de officiële kleding repliceert die wordt gedragen door de Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MXGP, MX2- en Enduro-teams.
In nauwe samenwerking met het Rockstar Energy Husqvarna-team en de rijders heeft de Franse kledingspecialist SHOT de nieuwe HUSQVARNA MOTORCYCLES REPLICA FLASH COLLECTION 2019 BY SHOT ontwikkeld. Deze premium kledinglijn is ontworpen om alle Husqvarna Motorcycles-fans een ‘fabriekslook’ en maximale bescherming te bieden tijdens het rijden op de zwaarste racecircuits.

FACTORY REPLICA SHIRT
Het FACTORY REPLICA SHIRT is geoptimaliseerd om rijders cool te houden en op hun Rockstar Energy Husqvarna-helden te laten lijken. Het shirt heeft een ademende PE-stof en bestaat uit een intelligente materiaalmix voor maximaal vochttransport vanaf de huid van de rijder. Dit lichtgewicht en goed geventileerde shirt is opgebouwd uit diverse stoffen voor optimaal comfort.

FACTORY REPLICA PANTS
De FACTORY REPLICA PANTS is ontworpen om op elk circuit te presteren en zorgt voor een hoog niveau van ademvrijheid, flexibiliteit en bescherming. De mesh-panelen bieden duurzaamheid en een ideale pasvorm en zorgen voor optimale ventilatie, terwijl het binnenste knie gebied wordt beschermd door hittebestendige en slijtvaste lederen versteviging. Verbetering van het algehele comfort, elastische panelen in de kuitgebieden garanderen maximale ondersteuning bij elke rit.

FACTORY REPLICA GLOVES
Door het gewicht tot een minimum te beperken, zijn de FACTORY REPLICA HANDSCHOENEN ontworpen om hard te werken en optimale ventilatie en bescherming te bieden, dankzij perforaties en versterkingen op kritieke plaatsen. Gemaakt van slijtvast microvezelweefsel en het gebruik van UV-bestendige en lichtbestendige sublimatie print zorgen voor een geweldig ontwerp samen met
een hoog niveau van comfort.

Raadpleeg de nationale dochteronderneming of importeur van Husqvarna Motorcycles voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid. De beschikbaarheid van afzonderlijke artikelen kan van land tot land verschillen. De nieuwe HUSQVARNA MOTORCYCLES REPLICA FLASH COLLECTION 2019 BY SHOT is vanaf juli 2019 verkrijgbaar bij alle geautoriseerde dealers