Succes en tegenslag voor Vierhuizen en Brouwer bij het ONK in Walcourt

Waar Rik de ONK in de E1 won en zijn leiding in het kampioenschap goed verstevigde, reed Kaiya een dijk van een wedstrijd alleen dit zonder resultaat wat hem ipv P2 naar P8 schuift in de tussenstand om het Open Nederlands Kampioenschap E1.

Commentaar Rik:
Het was voor mij geen makkelijke dag, ik kreeg mijn draai niet gevonden en na 2 ronden was het gat met de concurrentie erg klein. In ronde 3 ging het dan beter, ik wist een gat te slaan van 20 seconden op de 2de man en in ronde 4 ging dan weer alles mis wat mis kon gaan. Maar ik kon de winst pakken in de E1 en vergroot hiermee mijn voorsprong naar 28 punten.
In de scratch P7 met een paar seconden achter P6. Al met al geen slechte dag na een matig gevoel op de motor.

Commentaar Kaiya:
Rijden ging super en de hele dag in de top 3 gelegen. Na een spannende strijd stond ik na 4 ronden op een 3e plaats met 2 seconden achter plaats 2! Eindelijk top 3, echter toen ik thuis kwam stond er op internet dat ik niet geklasseerd was. Blijkbaar heb ik ongemerkt zoals veel andere Nederlanders te hard gereden in een 30km zone en ben ik gediskwalificeerd. Erg zonde van deze prestatie en de verloren punten, maar dit gaan we snel vergeten. De snelheid is goed en ik kijk ernaar uit om in de volgende wedstrijden weer een goed resultaat neer te zetten!

Nu een weekend van trainingen die we samen gaan afleggen, waarna we de laatste 5 weken ook weer samen zullen strijden voor het hoogste podium plekje! Op naar Hellendoorn!

Dit alles niet zonder onze sponsoren en helpers die elke keer klaar staan! Waarvoor dank!