VOLLEDIG UITGERUST VOOR RIJDEN ON EN OFFROAD – 2021 701 ENDURO EN 701 SUPERMOTO NU BESCHIKBAAR

PRESTATIES EN ESTHETISCHE UPGRADES VERBETEREN DE ONGELOOFLIJKE RIJERVARINGEN
Husqvarna Motorcycles is verheugd de beschikbaarheid van de 2021 701 Enduro en 701 Supermoto aan te kondigen. Omdat elk model profiteert van gedeelde en specifieke upgrades die de algehele prestaties verbeteren, blijven de twee machines met grote cilinderinhoud ongeëvenaarde rijervaringen bieden, zowel on als offroad.

Elk model wordt verbeterd door een nieuw LCD-dashboard. Netjes gepositioneerd achter de opnieuw ontworpen koplampunit die is ontwikkeld met behulp van uitgebreide motorsportervaring, is het dashboard voorzien van een geïntegreerde versnellingsindicator en een toerentalweergave. Bovendien zijn de 701 Enduro en 701 Supermoto nu voorzien van een EURO 5-conform uitlaatsysteem.

Specifiek voor de 701 Supermoto is de nieuwe Brembo Monoblock voorremklauw met 4 zuigers. In combinatie met de remschijf van 320 mm biedt hij superieure remkracht onder alle omstandigheden. Als een van de belangrijkste hoogtepunten voor 2021, wordt de 701 Enduro geleverd met de optie om het ABS-systeem volledig uit te schakelen om uitzonderlijke offroad-prestaties te ontgrendelen.

Uitgerust voor elk avontuur, biedt de 701-koppeling nog steeds de nieuwste geavanceerde elektronische hulpmiddelen voor de rijder en een koppel van 692,7 cc eencilindermotor, terwijl hij ook een perfecte balans en uitstekende handling biedt.

Technische highlights:
Nieuw LCD-dashboard met geïntegreerde versnellingsindicator en toerentalweergave
Nieuw ontwerp van koplampunit op basis van uitgebreide motorsportervaring
Nieuw EURO 5-conform uitlaatsysteem
Nieuwe Brembo Monoblock-voorremklauw op 701 Supermoto voor verbeterde remprestaties
De ABS-functionaliteit kan volledig worden uitgeschakeld op de 701 Enduro voor uitzonderlijke offroad-prestaties
De geavanceerde Ride Mode-functionaliteit omvat de Supermoto / Offroad ABS-modus
ABS in bochten
Hellingshoekgevoelige tractiecontrole
Gemakkelijk schakelen
Trellisframe van chroom-molybdeenstaal
Aluminium achterbrug
Subframe achter van polyamide met geïntegreerde brandstoftank
74 pk eencilindermotor
Ride-by-wire gashendel
Bekrachtigde slipkoppeling
State-of-the-art carrosserie en opvallende graphics

Om ervoor te zorgen dat alle 701 Enduro- en 701 Supermoto-rijders volledig zijn voorbereid op hun volgende avontuur, biedt de Functional Offroad Apparel-collectie hoogwaardige items die bescherming, allround functionaliteit en comfort garanderen. Husqvarna Motorcycles biedt ook een uitgebreide reeks technische accessoires – hoogwaardige artikelen die extra bescherming, duurzaamheid en stijl toevoegen aan alle 701 Enduro- en 701 Supermoto-machines.

De MY21 701 Enduro en 701 Supermoto zijn nu verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. Raadpleeg uw Husqvarna Motorcycles-dealer voor alle details over prijzen en beschikbaarheid.