ENDURO TRAININGS SIMULATIE 11 EN 12 SEPTEMBER

Na het enorme succes van vorig jaar en de positieve feedback organiseren Wesley Pittens en Peter Huijbregts in samenwerking met MCO Oirschot in het weekend van 11 en 12 september een enduro trainings simulatie.
Deze dag zal centraal staan in het rijden van een mooie uitdagende proef van 6km met alle aspecten van het enduro rijden.
Tijdens de simulatie zal er gebruik worden gemaakt van live timing en maken we op het einde van de dag de winnaars bekend van de simulatie.
Om de proef zo uitdagend mogelijk te maken voor alle klasse wordt er gebruik gemaakt van de verschillende elementen die het terrein te bieden heeft, verwacht dus niet alleen een crosscircuit!

Hoe ziet de enduro trainings simulatie eruit:
Maximaal kunnen er 60 deelnemers per dag worden toe gelaten voor deze enduro trainings simulatie. Elke deelnemer krijgt zijn eigen vak waarin hij/zij de motor + eigen spullen neer kan zetten. Vervolgens krijgt elke rijder een start tijd. Precies op deze start tijd moet je de proef starten.
Deze proef zal tussen de 6 – 8 en minuten lang zijn. Nadat jij de proef hebt gereden rijd je terug je vak in waar je wacht en je klaar maakt voor ronde 2. In totaal rijdt elke deelnemer 6 x de proef met een totale proeftijd tussen de 36 en 48 minuten.

Per rijder wordt 1 helper toegelaten.
Deelnemers worden verwacht tussen 12 en 13 uur. Om 13:30 uur gaat de poort dicht. Om 14:00 uur start de eerste rijder en om 17:00 uur is het afgelopen.
De kosten bedragen €40,-
Let op! Wij verwachten door het begin van het enduro seizoen dat we snel uitverkocht zullen zijn! Wil jij optimaal aan de start staan door deze leuke trainingsdag schrijf je dan snel in!

Inschrijven via inschrijving.nl
Zaterdag: https://inschrijving.nl/events/339
Zondag: https://inschrijving.nl/events/340

Wees er snel bij plaatsen zijn beperkt.
Tot 11 of 12 September!