HT Husqvarna Rally team

Zoals vorige maand bekend gemaakt door Husqvarna, gaat HT Rally Raid een samenwerking aan met Husqvarna Rally voor zowel Dakar als de overige rally’s. HT Rally Raid krijgt de verantwoordelijkheid voor het Husqvarna satelliet team. Het is altijd onze missie geweest om onze rijders de best mogelijke omstandigheden te bieden waardoor zij het beste uit zichzelf kunnen halen en hierdoor maximaal kunnen presteren in de Dakar en andere rally’s.

Alle aspecten om dit realiseren van administratie, logistiek, service tot aan de motoren worden door een toegewijd professioneel team met een enorme dosis ervaring verzorgd.

Om de vraag naar een betrouwbare en uiterst competitieve motorfiets in te vullen zijn we blij onze samenwerking met Husqvarna bekend te kunnen maken.
Husqvarna heeft een belangrijke plaats in het motorsport verleden en is opnieuw bezig aan een enorme opmars in de verschillende disciplines van de motorsport.

De passie die wij hebben voor Rally en die we delen met onze klanten, sluit naadloos aan bij de introductie van Husqvarna in de Rallysport. Wij zijn blij en trots om met Husqvarna samen te werken om zo onze rijders de beste motor te kunnen bieden om hun doel of zelfs hun droom kunnen verwezenlijken.

HT Husqvarna Rally Team

Henk Hellegers