Feestdagen: Bifocale- lees- en zonne-bril EAGLE voor Sport en Werk

eagle-sport-leesbril-verschillende-sterktesLaatste kans: Feestdagenaanbieding wanneer u de Eagle bifocale bril tot 18 december as besteld, is de prijs € 39,95. Gebruik hiervoor de kortingscode KERST2015 bij het bestellen op de site.
Daarna is de prijs € 49,95. 
U kunt deze sportieve zon- en sport- bril, die ook als leesbril te gebruiken is, hier bestellen

Weer helder zien met de Eagle bifocale bril!

U bent heerlijk aan het toeren of pleziervaren, u reist met de navigator en kan het scherm van de navigatie vrijwel niet lezen; de werktekening: de letters en lijntjes zijn zo klein en onscherp, de zon is fel; het dashboard is zo moeilijk te lezen……

Er is hulp aanwezig: De Eagleis een elegante Zon-, Sport- of Bescherm bril met iets extra’s: Aan de onderzijde van de glazen is een zogenaamde “read-zone” waardoor je het oog van het haakje en het scherm van de Navigator etc opnieuw scherp ziet. Wennen aan deze zon-, motor-, werk-, leesbril duurt maar een korte tijd, waarna je hem niet meer wilt missen.

Deze bril is zeer populair en heeft een succesvol ontwerp. Wat is er in de levering inbegrepen?:

  1. heldere, gele en bruine glazen met leeszone (totaal 3 sets)
  2. schoonmaakdoekje
  3. opbergetui

De glazen zijn verkrijgbaar in sterkten van +1.5, +2.0, +2.5, +3.0, a.u.b. aangeven bij de bestelling op website onder de beschikbare opties.

U kunt veilig betalen met IDEAL, Creditcard, mr Cash, Belfius, PayPal of een Bankoverschrijving. Wij versturen met Track&Trace. De verzendkosten zijn vanaf 3.95euro.

Like ons op Facebook!! elke 2500 likes verloten we een Eagle One Bifocale Bril

U kunt deze sportieve zon- en sport- bril, hier bestellen.