Aanvullend reglement ONK Enter beschikbaar

Gewoon even lezen: KLIK HIER. We hebben een nieuwe starter/ster: welkom Maaike Witzel! De Inters rijden in de 4e ronde vanaf proef 1 een verkorte route naar proef 3. Zij komen hierbij niet meer bij TC 1 en proef 2. De totale lengte van ronde 4 komt hierbij op 48 km incl. 2 proeven. Totaal 11 proeven.  Dit gaat dus niet door want één ronde is ca 70 km en anders zijn ze niet voor donker binnen. Inters dus ook 3 ronden en 9 proeven. Nationalen 3 ronden en 9 proeven. Daglicenties 2 ronden en 6 proeven.
En nogmaals!: Situatie bij proef 2: De start en finish van proef 2 liggen uit elkaar.

Aangezien de start is gelegen aan een drukke doorgaande weg, de Klokkendijk, is hier op de wedstrijddag een parkeer- en stopverbod, aan beide zijden van deze weg ingesteld.
Hierop zal streng worden gecontroleerd door organisatie, KNMV en de politie. 300 meter voor de start van deze proef is er op camping “De Grimberghoeve” voldoende gelegenheid om te parkeren en eventueel jassen, tasjes etc. aan te nemen. Bij de finish van de proef, gelegen aan de Schapendijk nabij huisnr 41, kan er volop aan de zijkant van de weg worden geparkeerd. Hier kunnen dan de jassen, tasjes etc weer teruggegeven worden.