Memotours: Nieuwsbrief Serres Rally 2016 – 4

memo_serres4Dag 4, Paranesti Marathon Special Stage!
Dag 4 begint weer met een stralende zon. En daar kunnen de rijders maar even van genieten, want zij gaan hoog de bergen in en overnachten in Paranesti.
Ook vandaag weer een prachtige route: Eén lange Stage van 317 km naar Paranesti. Sommige rijders gaan bikkelen in een tentje, anderen kiezen voor het comfort van hotel Philoxenia! – regio Macedonia.

De eerste rijder is al om 07.00 uur gestart, dus een kort nachtje. Zeker voor de teamgenoten die op de begane grond sliepen. Om 04.15 werden we minuten lang gewekt door het brandalarm! Voordeel is natuurlijk wel dat je de deur opent en gelijk in de tuin staat. (nadeel is dat je er niet echt op gekleed bent ;-).

Deze rally wordt door meerdere deelnemers gezien als een goede voorbereiding voor Dakar. Toch blijft het voor deze rijders elke dag een dilemma. Rijden in je eigen tempo, maar zeker geen blessures oplopen enkele maanden voor Dakar. Hans Smit gaf aan dat hij dit in het begin wel lastig vond, maar sinds gisteren zijn draai heeft gevonden!

Robbert Plarina, heeft vanochtend ff het off road getrotseerd, maar kwam er al snel achter dat na zijn val van gisteren het allemaal nog niet zo geweldig aanvoelt. Eerst een dagje rust!