Memotours: Nieuwsbrief Serres Rally 2016 – 6

memo_serres_6Dag 6, Stage van 253 km – Special 200 km
Een pittig dagje vandaag! Robert v Pelt jr. had er veel zin in: ik ga vlammen! En dat deed hij, de beste Serres route ooit vertelde hij naderhand aan Dimitris, de organisator.
Robbert Plarina begon de dag goed, maar helaas kreeg hij navigatie problemen. Het beroerdste wat je dan gebeuren kan is dat je tijdens het verkeerd rijden toch de volgende situatie herkend. Dan ben je nog steeds van mening dat je goed zit. Hij heeft dus veel tijd verloren. Schrale troost: met hem nog zo’n 15 anderen…

Ron Bruin finishte vandaag voor Rob v Pelt sr. Helemaal in de hoera stemming!! Na de briefing bleek dat Ron met nog een heleboel andere rijders, onbewust een lus hadden afgestoken. 26 minuten straftijd. Bij terugkomst in het bivouac biechtte Ron eerlijk alles op.

Rob v Pelt zit met een big smile, een dikke sigaar en een biertje heerlijk te genieten. Ik ga niet met jullie eten hoor, zei Ron, hoe goed ze in de keuken ook hun best gaan doen, dat eten gaat me niet smaken!! Zijn vrouw Ellen was van mening dat Rob misschien verkeerd was gereden toen ze het trackingsysteem bekeek, iedereen was veel sneller! Gelukkig is het een gezellige competitie binnen het team, nadien kan er smakelijk om gelachen worden!!
MEER FOTO’S.