Meer plezier & resultaat door meer Motor-beheersing!

Marco_Elting_TrainingDaar staan de nieuwe Off-road/Enduro trainingsdagen in 2017 van Marco Elting voor, met een doorontwikkeld lesprogramma + Video-Analyses!!
Zoals gebruikelijk bestaan de trainingen uit een mix van o.a. rij-plezier en techniek, houding op de motor en obstakels-bedwingen (o.a. Enduro parcours/extreme), en helpen de trainers iedereen op zijn of haar eigen niveau met tips en tricks op de verschillende locaties op en rond het circuit om echt beter te worden!

Door de zeer positieve reacties gaan we door met de Video-Analyses. Nieuw is dat de trainingen ondersteund worden door producenten & diensten als o.a. Van Laar Suspension & ARAI-helmen, die uitleg komen geven over afstelling van de motor, veiligheid en bescherming. De inwendige mens wordt, met een lekkere lunch, tussen de middag natuurlijk ook niet vergeten.

Zoals altijd zijn de trainingen op een afgesloten terrein en zijn crossers die graag een keer het Off-road/Enduro gevoel willen ervaren ook van harte welkom, net als jeugd rijders! En, in Veldhoven kun je zelfs voor de dag weer een motor huren tegen scherpe prijzen speciaal voor deze trainingsdagen!

De data zijn: Off-road/Enduro :

Vrijdag 24 maart: Emmen – M.S.V. Motodrome Emmen
Vrijdag 19 mei: Veldhoven – MAC Veldhoven – ‘De Landsard’ Eindhoven
Vrijdag 14 juli: Lelystad – MC Flevoland
Vrijdag 01 sept.: Emmen – M.S.V. Motodrome Emmen

Meedoen? Meer Info? Mail of bel Marco Elting (KNMV Off-road/enduro Trainer) voor meer informatie via offroadtrainer@hotmail.nl & 06 – 15 86 27 10

En wat we ook nog gaan doen in 2017…. CROSS-COUNTRY Training! Een hele ochtend aan 1 stuk in een coole omgeving gericht oefeningen doen, en de hele middag vol gas heeeerlijk rieden: SUMMERCAMP 2 dagen Off-road/MX rijden in België: Meer nieuws volgt snel!!