OFFROAD EINDHOVEN 2017

MAC Veldhoven organiseert op 11 en 12 maart 2017 in samenwerking met de KNMV en MON een Off Road Rit voor motoren en quads over het militaire oefenterrein “de Oirschotse Heide”.
De route zal gevarieerd en uitdagend worden. De totale ronde zal ongeveer 40 km bedragen en voor 95% onverhard zijn. Er zullen geen extreme elementen in de route verwerkt worden.

11 maart 2017 – KNMV 12 maart 2017 – MON

 

Inschrijven & technische keuring: Tussen 8.30 en 11.00 uur Tussen 8.30 en 11.00 uur
Kosten: 20,- euro 20 euro
Route: Ruim 40 kilometer Ruim 40 kilometer
Startplek: Circuit “de Landsard” Eindhoven, Landsardseweg 45 Eindhoven Circuit “de Landsard” Eindhoven, Landsardseweg 45 Eindhoven
Starttijd: Vanaf 09.00 uur solo motoren

Vanaf 09.30 uur quads
Laatste vertrek om 14.30 uur
De route mag zo vaak gereden mag worden als je wil

Vanaf 09.00 uur solo motoren

Vanaf 09.30 uur quads
Laatste vertrek om 14.30 uur
De route mag zo vaak gereden mag worden als je wil

Deelname: Voor deelname moet u in het bezit zijn van:
een geldig rijbewijs, kentekenbewijs en verzekeringsbewijs
Voor deelname moet u in het bezit zijn van:
een geldig rijbewijs, kentekenbewijs en verzekeringsbewijs
Licentie: Deelname is alleen mogelijk met een geldige KNMV Offroad/enduro Licentie of een daglicentie (daglicenties moeten voor de inschrijving worden gekocht voor € 27,50 bij KNMV via Mijn KNMV); Deelname is alleen mogelijk met een geldige MON trainingspas,off road Licentie of startbewijs.

Daglicenties kunnen voor de inschrijving worden gekocht a 15 € of 20€ met PO dekking.

Motoren: Moeten aan het Off Road reglement van de KNMV voldoen. Moeten aan het Off Road reglement van de MON voldoen.

 

VUL SVP HET INSCHRIJFFORMULIER THUIS AL VOLLEDIG IN !!
Op die manier proberen we de wachtrijen zo kort mogelijk te houden en kunt u zo snel mogelijk starten. De eerste start is al om 09.00 uur mogelijk. Hoeveel ronden je wil rijden bepaal je zelf. Na 14.30 uur mag er niet meer aan een nieuwe ronde worden begonnen. Het inschrijfgeld voor deze Off Road Rit bedraagt 20 Euro. Het spreekt voor zich dat van elke deelnemer wordt geëist dat het materiaal en de papierwinkel (verzekering, kenteken e.d.) in orde is.

Vanaf 2016 is het deelnemen bij de 1 dag licenties van de KNMV gewijzigd.
Vanaf 2016 moet iedereen die wil deelnemen in de 1 dag licentie zich vooraf inschrijven via de site van de KNMV. Dit vraagt van de potentiële deelnemers in deze klasse enige planning omdat deze  1 dag licenties  tot 1 dag  voor de wedstrijd dag kunnen  worden aangevraagd. De 1e keer wanneer je een dagpas aanvraagt moet je eerst even een account aanmaken. LET OP! JE WORDT HIERMEE GEEN LID VAN DE KNMV. Nadat je het account hebt aangemaakt kan je inloggen en de dagpas aanvragen. Wanneer je betaald hebt ontvang je een bevestigingsmail die je uitgeprint bij de aanmelding op de wedstrijddag bij je moet hebben.