Memo Tours Nieuwsbrief 8 Tuareg Rally 2017 – day 5

Een kort maar pittig dagje. De laatste duin die getrotseerd diende te worden, was wel ff een dingetje. Kay-Arne kwam overtuigd aan de top. Onno had een geweldige dag, maar had de duinenrace nog wel in de benen. Hij kwam tot 20 meter voor de top en moest die te voet afleggen.
Matthijs kwam slechts 5 meter tekort. Dus dat was een makkie. Niek heeft met zijn zware brommer niet de top gehaald, ook een 2de poging mislukte. Hoewel de motor achteraf gezien misschien toch te zwaar was, had hij wel een mooie duinendag.

Vandaag een zonnige dag, tijd voor een frikandel speciaal en wat bitterballen. Onze Oostenrijkse Team leden waren blij verrast met de frikandel. Om de bitterballen te proeven waren ze net iets te snel: erg heet maar wel lekker!!

Vanavond stak de wind de kop op in ons bivouac. Dat werd zware gewichten hangen aan de easy ups.

Kay-Arne zou een waypoint hebben gemist. Na bezwaar gemaakt te hebben kreeg hij gelukkig gelijk en worden deze morgen weer kwijt gescholden.

Morgen inpakken en terug naar Midelt. Het ziet er naar uit dat het koud wordt, ’s nachts gaat het vriezen. Brrrr..voor de tentslapers. Maar eens kijken of we daar een goed alternatief voor kunnen vinden.