Inschrijving geopend OTR weekend 10 en 11 juni bij MC Venlo – Blerick

OTR-Venlo_BlerickOp zaterdag 10 en zondag 11 juni staat er een fantastisch evenement aan te komen. Onze vereniging bestaat 45 jaar, we vieren het lustrum van ‘Circuit Zaarderheiken’ welke op 10 juni omgedoopt wordt tot ‘MX Park Zaarderheiken’ en de opening van ons nieuwe Clubgebouw. Dit willen wij samen met jullie, Off The Road rijdend Nederland, Duitsland en België vieren met een geweldig weekend evenement. Je kunt inschrijven voor deze tweedaagse voor een bedrag van € 50,– inclusief verzekering, BBQ, Live muziek en gratis overnachting (tent, camper, caravan) op onze parkeerplaats.

Op beide dagen wordt er een demo trial show gegeven en zijn diverse stands aanwezig, onder andere Karcher Center Venlo, KTM, Beta, Twin Air en WD40. Er is daarbij ook een mogelijkheid om demo motoren te testen op de Cross Country route.

Zaterdagavond na de training gaan wij er met zijn allen een geweldig feest van maken. Na de training wordt er gestart met de BBQ en gedurende de avond zullen er diverse live optredens zijn.

Het Bestuur en de OTR commissie zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen om wederom een uitdagende route uit te zetten en alles voor te bereiden voor deze tweedaagse.

Inschrijven kan beide dagen vanaf 11:00 uur, start Cross Country Training 13: 00 uur tot en met 17:00 uur. Crossmotoren zijn niet toegestaan!

Let op, de inschrijving loopt tot en met 31 mei 2017 via www.otrvenloblerick.nl!!

Namens MC Venlo – Blerick en de OTR Commissie graag tot ziens tot OTR in Venlo – Blerick