Memotours: Hellas Rally 2017 – nieuwsbrief 3

Agenda maandag 22 mei: 14:00 uur: een proloog van 80 km – met een SS (special – een geklokte proef) van 60 km. Om 21:00 uur: Ceremony! De rijders worden voorgesteld aan het publiek in het centrum van Nafpaktos, dichtbij de Venitiaanse haven.
Eindelijk is het dan zover, vanmiddag om 12.00 uur startte de eerste rijder vanuit het paddock voor een proloog van 80 km. Vooraf eerst nog even een briefing waarbij nadrukkelijk werd vermeld dat het overtreden van de snelheidslimiet bestraft wordt met een penalty.

Een beetje zenuwachtig waren ze wel, voor sommigen de allereerste rally! Klaar voor de start!
De mannen kwamen over het algemeen tevreden binnen al hadden sommigen heel wat meer km’s op de teller staan dan de 80 km die de organisatie aangaf! Echt waar voor je geld!

Vanavond om 20.30 uur onder begeleiding van de locale politie in optocht naar het oude centrum van Nafpaktos. Om 21.00 uur werd elke rijder voorgesteld aan het publiek. Onder luid gejuich van de plaatselijke bevolking en rallyfanaten! Wat een happening!
Morgenvroeg om 06.30 uur start de eerste rijder, vroeg dag dus! Wesley Pittens heeft de eer om als eerste van het Memo Tours Team te starten om 07.04 uur.