MD enduroadventures: zomer 2017

md_enduro_adventuresMD-Enduro Adventures organiseert Enduro/Off Road tours in Spanje (Catalunya), meerdaagse trips en clinics. Alles vanuit onze thuisbasis in Lloret de Mar.
Voor meer informatie over de lokatie kunt u bellen met Marcel Davids op: 06 51299364 of bezoek onze website: www.md-enduro.nl
De zomerstop is begonnen

catalunya tour mei 2017
De 4 maanden van de zomerstop zijn in gegaan, het rijden ligt stil, het is in de zomer ook erg heet (35 gr) en droog in de bossen rond LLoret de mar. Het is nu beter vertoeven aan het strand dan op een motor. De laatste weken in mei hebben we de Catalunya tour nog een paar keer gereden, in een van de weken hadden we zelfs sneeuw op de hogere gedeeltes van de tour. Je verwacht het niet in die tijd van het jaar, het komt ook zelden voor, maar alles liep verder op rolletjes weinig problemen en veel plezier op de motor. Ook een nieuwe slaapplaats onderweg die erg goed bevallen is goeie accommodatie en prima eten. Ook hebben weer weer veel nieuwe gasten ontvangen, veel positieve reacties en zeker over de 350 ktm motoren die zo fijn en makkelijk te rijden zijn. Maar nu eerst vakantie en dan gaan we eind september weer van start.
Onze backup auto met reservemotor, op de catalunya tour gaat altijd een backup auto mee met een reserve motor voor het geval er een kapot gaat en gereedschap, onderdelen, koffers met kleding gaan mee zodat je niet met een zware rugzak hoeft te rijden

najaar 2017
Ook de boekingen voor het najaar lopen al aardig vol. Wil je dit najaar nog een paar dagen rijden boek dan op tijd om teleurstellingen te voorkomen. 5 dagen, 3 dagen, Catalunya tour. Ook een tour op maat naar u wensen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. We rijden met max 6 rijders, maar met 4 rijders kunnen we al van start.
Wil je extreem of lekker relaxt rijden , geen probleem we passen de routes aan jullie wensen aan, een uurtje bikkelen en daarna lekker route rijden geen probleem, er liggen hier de mooiste paden, riviertjes, klimmetjes, rotspaden,allemaal in een straal van 40 km. Wij rijden tussen de 100 en 150 per dag ligt een beetje aan moeilijkheidsgraad en ervaring van de groep.

Cursussen
3 daagse cursus
5 daagse cursus
extreem enduro met Alex v.d. Broek
Dit is mogelijk met je eigen motor of een motor van ons
De cursussen zijn altijd met kleine groepjes max 6 man zodat iedereen voldoende aandacht krijg.

Nieuw bij md enduro adventures
Vanaf het najaar wordt u ondergebracht in een hotel inLLloret de mar, u wordt in de morgen opgehaald bij het hotel en na het rijden weer terug gebracht , de motorkleding kunt u bij onze thuisbasis laten liggen, in de morgen ontbijt u in het hotel en in de avond kunt u inLLloret een leuk restaurant opzoeken.

Marcel Davids
Gastheer en instructeurs spreken: Nederlands, Engels, Duits en Spaans.
Klik door naar onze website

Marcel Davids.
06-51299364 – 010-5116409
marcel@md-enduro.nl