MD-Enduro Adventures organiseert Enduro/Off Road tours in Spanje (Catalunya)

Najaar 2017
MD-Enduro Adventures organiseert Enduro/Off Road tours in Spanje (Catalunya), meerdaagse trips en clinics. Alles vanuit onze thuisbasis in Lloret de Mar.
Voor meer informatie over de lokatie kunt u bellen met Marcel Davids op: 06 51299364 of bezoek onze website: www.md-enduro.nl

Het najaar is alweer halverwege en we hebben alweer 4 groepen gehad, het weer zoals gewoonlijk in Spanje liet ons niet in de steek met gemiddeld 25 gr was het best wel warm. Dus bij thuiskomst nog ff lekker in het zwembad en daarna een koud biertje om het stofweg te spoelen.

november/december 2017
We hebben nog enkele weken vrij in november en december. Vraag naar de mogelijk heden, ook in deze tijd is het weer perfect om te rijden, zo rond 15 gr.

nieuw bij MD enduro adventures
Vanaf het najaar worden de rijders ondergebracht in een hotel in Lloret de Mar, dit hotel is een jaar oud en heeft mooie 2 en 3 persoons kamers. Ook het ontbijt is van goede kwaliteit. Het hotel ligt op 10 min lopen van Lloret de Mar. Je wordt s’morgens opgehaald en in de middag weer terug gebracht, zodat je s’avonds Lloret kan verkennen.

Backup auto
Op de catalunya tour gaat altijd een backup auto mee met een reserve motor, voor het geval er een kapot gaat. In de auto zit ook gereedschap, onderdelen, koffers met kleding, zodat je niet met een zware rugzak hoeft te rijden.

Voorjaar 2018
Wil je dit voorjaar komen rijden boek dan op tijd om teleurstellingen te voorkomen. 5 dagen, 3 dagen, Catalunya tour. Ook een tour op maat naar uw wensen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. We rijden met max 6 rijders, maar met 4 rijders kunnen we al van start. Onze motoren staan er natuurlijk weer ready to race bij.

Onze oudste rijder
In oktober kwam onze oudste rijder tot nu toe, Maarten 70 jr kwam met zijn 2 zoons en reed elke dat tot de lunch mee, ik hoop dat ik op mn 70 ste dat ook nog kan. Petje af Maarten!

Cursussen
3 daagse cursus
5 daagse cursus
extreem enduro met Alex v.d. Broek
Dit is mogelijk met je eigen motor of een motor van ons
De cursussen zijn altijd met kleine groepjes max 6 man zodat iedereen voldoende aandacht krijg.

Wat verwacht je?
Wil je lekker relax off road rijden of ga je meer voor een extreme uitdaging ,bij ons is dat allemaal mogelijk, laat weten wat je wil en we zoeken het op. Hier liggen de mooiste paden, zoveel als je maar wilt, steile klimmen, riviertjes, single track paden, jij vraagt en wij rijden.

Gastheer en instructeurs spreken: Nederlands, Engels, Duits en Spaans.
Klik door naar onze website

Marcel Davids.
06-51299364 – 010-5116409
mdspanje@kpnmail.nl