Goedkoop offroad rijden voor iedereen, zaterdag in Balkbrug

MAC VAN DEDEM ORGANISEERT ZATERDAG 18 NOVEMBER DE VIJFDE EDITIE VAN OFF THE ROAD BALKBRUG, DIT KEER VOOR HET EERST ONDER DE VLAG VAN MON.
MTR-Fotografie-BalkbrugMON is dé motorsportbond voor de liefhebber, die zich inzet voor laagdrempelige motorsportevenementen waaraan iedereen voor een eerlijke prijs kan deelnemen. Want motorsport moet toegankelijk, betaalbaar en veilig zijn én dat blijven, vinden we bij MON. En die filosofie deelt MAC Van Dedem.

KORTING VOOR KNMV’ERS
Het offroadevenement rond Balkbrug stond eerst op de KNMV-kalender. Om rijders met een offroadlicentie van KNMV niet te benadelen, is er voor hen een speciale regeling in het leven geroepen. Zij kunnen op vertoon van hun geldige KNMV-offroadlicentie tegen gereduceerd tarief een MON-daglicentie nemen, voor slechts € 5,00.

HET ALLERVOORDELIGST: MEEDOEN MET EEN MON-LICENTIE
Heb je een MX-licentie (start- of trainingsbewijs) of een Offroadpas van MON? Dan betaal je alleen inschrijfgeld.
Mensen zonder een van de hierboven genoemde licenties kunnen meedoen met een reguliere MON-daglicentie à € 15,00.
Voor de duidelijkheid: in alle gevallen is € 20,00 inschrijfgeld verschuldigd.

DE ROUTE
Een vijftal fanatieke offroadrijders van MAC Van Dedem hebben een parcours van ongeveer 40 kilometer met zandwegen, bouwland en bos voor je veiliggesteld. Bij mooi weer kan de lengte van de route oplopen tot wel 55 kilometer!

MEER INFO
De laatste informatie over Off the Road Balkbrug vind je op de website van MAC Van Dedem of op de bijbehorende Facebookpagina.

LET OP!
Het vertrek- en eindpunt van de route is verhuisd, naar De Kolonie 4 in Balkbrug.
Zien we je daar?