Introductie compleet nieuwe Oost Europa rally, op vrijdag 1 december bij Seevink Quads in Halle

2017pb11-OERIn Roemenië rukt de asfaltmachine gestaag op en voor  2018 zijn wij dan ook een heel nieuwe OER aan het uitzetten. Deze OER wordt bijna te mooi om waar te zijn, alles klopt gewoon. 100% off-road, meer een leuke enduro dan een rally over pistes zeg maar. Regelmatig kom je spannende enduro passages tegen, terwijl  het terrein en omstandigheden nooit hetzelfde zijn. We overnachten in goede hotels, bij leuke steden welke allen zijn voorzien van een luchthaven en de best mogelijke ziekenhuizen. We starten in Debrecen Hongarije, deze leuke stad kan voor EUR 60,- vanaf Eindhoven worden aangevlogen, ( wel snel boeken).

Ik ben met de Sherco 300 veel op verkenning geweest. Deze basis heb ik weer gebruikt om samen met Alex perfect kloppende roadbooks te gaan maken. (ik op de Beta 430 en Alex op de KTM 690). Alex had het een paar keer best lastig wat dus weer inhoudt dat de nieuwe OER gemaakt is voor standaard enduro offroad motoren van maximaal 160KG. 4×4 Quads kunnen prima mee, maar deze groep zal zich eigen ook zeker tegen gaan komen.

Samen met Bart heb ik de Redbull Romaniacs bezocht en ik ben spontaan verliefd geworden daar. Sibiu is gewoon een stad zoals wij die gewend zijn en de spectaculaire slotklim van de Romaniacs is bij ons dan ook de Finish van dag 2. Ik ben benieuwd wie welke chicken line haalt, geloof me de top haalt niemand, Ha Ha

OER in het kort.

Van zaterdag 16 juni t/m zaterdag 23 juni. ( lang dag licht.)

Geschikt voor elk niveau, bypass aanwezig.

100% offroad, terwijl er altijd een bijpas via asfalt aanwezig is. Hierdoor kan gewoon je kennis met een wegmotor op aanvraag mee, Als wij dan de van Mierlo Top bedwingen kunnen zij over de Faragasan, volgens TopGear de mooiste pas van Europa.

2 normale rijdagen, 2 pittige dagen, 1 zware dag, 1 loodzware dag en dat allemaal in een werkelijk prachtige off-road / enduro omgeving. Per dag ongeveer 250 tot  300km.

7 hotel overnachtingen.

Maximaal 40 deelnemers.

Alle info : https://www.leppinkadventure.nl/oost-europa-rally

Geef je snel op, vol is vol : https://www.leppinkadventure.nl/inschrijven/

1 december houden wij een informatie avond over de OER bij Sevink Quads in Zelhem.

Sevink Quad
Halseweg 42
Zelhem, Gelderland 7021 HX Nederland

Inloop vanaf 1900 uur presentatie zal om 20.00 tot 21.00 uur worden gehouden.

Het ervaren OER team is alweer samen gesteld: Antal, Bart, Marco, en Wouter staan al  te popelen om weer te gaan. IIIIAAAAA