HUSQVARNA MOTORCYCLES ONTHULT DE 2019 – ENDUROLIJN

TE 300i 2019MET BELANGRIJKE UPGRADES ZETTEN DE HUSQVARNA 2019 ENDUROMODELLEN WEDEROM DE MAATSTAF VOOR KWALITEIT, TECHNIEK & PRESTATIES
Husqvarna Motorcycles onthult met trots de complete lijn van 2019-enduromodellen – een hoogwaardige lijn van topklasse-machines die de pioniersgeest van het merk perfect vertegenwoordigt. Deze modellen hebben de meest geavanceerde techniek die het offroad-segment ooit gezien heeft.

De hele lijn is voorzien van state-of-the-art, krachtige en lichte motorblokken, gecombineerd met de meest geavanceerde motormanagementsystemen. Met de innovatieve, recent geïntroduceerde benzine-injectie op de tweetakten TE 250i en TE 300i, en tractiecontrole op alle viertaktmachines. Alle modellen op de TX 125 na zijn standaard voorzien van een elektrische startmotor.

Voor modeljaar 2019 introduceert Husqvarna Motorcycles een lijst van zorgvuldig doordachte updates in de enduro-modellenlijn. Deze machines combineren topklasse-prestaties met een ongekend rijgemak op alle soorten terrein – de 2019-enduromodellen tillen het enduro-rijden naar een nieuw, hoger niveau.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN OVER DE GEHELE LIJN
Voor modeljaar 2019 presenteert Husqvarna Motorcycles een opwindende nieuwe generatie van zeven (acht met de TE 150 voor de Amerikaanse markt) nieuwe tweetakt- en viertakt-enduromachines.

Trouw blijvend aan het streven naar voortdurende doorontwikkeling, introduceren Husqvarna’s ingenieurs een nieuwe serie afstellingen voor zowel de WP Xplor 48-voorvork als de WP DCC-achterschokdemper. De nieuwste veerelementen op alle Husqvarna enduromodellen geven een verbeterde dempingskarakteristiek, met een stuggere set-up voor meer weerstand tegen doorslaan, passend bij de eisen van een brede range van offroad-rijders.

Verdere updates voor 2019 zijn onder andere de nieuwe stalen diafragmakoppeling op de TX 125 en TE 150, en het nieuwe, slijtvastere koppelingsdeksel op alle modellen.

Gebleven is het dynamische, scherp en slank gelijnde plaatwerk, nu op de 2019-modellen met futuristische kleurstellingen die op een stijlvolle manier de Zweedse afkomst van het merk erkennen.

Tegelijk met de onthulling van de nieuwe endurolijn presenteert Husqvarna Motorcycles met gepaste trots een nieuwe lijn van kleding en accessoires.

Hierbij wordt een Zweeds-geïnspireerd design gecombineerd met topkwaliteit. De 2019-kledinglijn biedt zowel functionele als vrijetijdskleding voor enthousiaste en veeleisende Husqvarna-fans.

De voor 2019 uitgebreide lijn van Husqvarna Motorcycles-accessoires bevat topklasse-componenten voor het verfijnen en beschermen van alle enduro-machines.

De nieuwe Husqvarna Motorcycles enduro-lijn voor 2019 zal in Europa leverbaar zijn vanaf mei 2018, bij alle erkende Husqvarna Motorcycles-dealers. Neem voor alle informatie over prijzen en beschikbaarheid contact op met de landelijke subsidiary of importeur.