SWM heeft de nieuwe 2019 modellen gepresenteerd

SWM 2019 Enduro RS 300 500SWM heeft de nieuwe 2019 modellen gepresenteerd. Dit zijn alweer de derde generatie Enduro en Supermoto modellen van SWM.
De nieuwe Enduro motoren zijn door SWM ontwikkeld voor offroad rijders die een high-performance enduro motor willen die makkelijk te berijden is maar ook betaalbaar, zowel bij de aanschaf als in het gebruik. Deze enduro motoren zijn van uitstekende kwaliteit met een hoogwaardig afwerkingsniveau en dat voor een uitstekende prijs.
Puur motorplezier dankzij de krachtige motorblokken en vooruitstrevende electronica met injectie en Led verlichting. De gebruiks- en onderhoudskosten zijn beperkt door de langere onderhoudsintervallen. Er zijn twee varianten, De SWM RS 300R en de SWM RS 500R. Enduro fun voor iedereen! De SWM RS 300R is er al vanaf € 7.590,- en kunt u bij ons komen bezichtigen.

De nieuwe SWM SM 500R is een Supermoto model met een race hart, met een hoge fun-factor dankzij het vermogen, lichte gewicht en remcapaciteit. Deze supermoto is voorzien van een motor met inhoud van 501cc en 6 versnellingen, Kayaba vering met Ø48mm upside-down vork en Soft damp monoshock, 320mm Brembo voorremschijf en 240mm Brembo remschijf achter. Deze motor is ideaal voor het gebruik in de stad of om eens een circuitdag mee te pakken. Supermoto fun voor iedereen!

Kijk voor het volledige aanbod op de website van SWM, www.SWM-motoren.nl