MC Venlo – Blerick: inschrijving CCT 9 en 16 september geopend!

Na een zeer geslaagde Cross Country Training op 17 juni zijn de volgende 2 dagen alweer in zicht. Namelijk op zondag 9 en zondag 16 september zijn er wederom Cross Country Trainingen bij MC Venlo – Blerick.
Het wordt al weer kort dag, dus de inschrijving voor zondag 9 en 16 september is vanaf vandaag geopend! Via www.otrvenloblerick.nl is dat mogelijk! Het belooft wederom een mooi spektakel te worden om op ons afgebakende terrein Off Road te komen rijden. Zoals gebruikelijk betekend dat een route over het MX Circuit en de achtergelegen zandafgraving en bosgebied. De organisatie is zich alweer aan het beraden welke uitdagende passages in het parcours te betrekken. Uiteindelijk ontstaat er dan meestal een ronde van een 7 tot 10 kilometer.

Inschrijven kost 30 euro per dag voor rijders die niet in het bezit zijn van een MON Off Road pas, MON Trainingsbewijs of MON Startbewijs. Wil je beide dagen komen rijden dan krijg je 10 euro korting en betaal je dus 50 euro voor 2 dagen.

Voor de deelnemers die wel in het bezit zijn van een MON Off Road pas, MON Trainingsbewijs of MON Startbewijs kost deelname 20 euro per dag.
We hopen weer op een goede opkomst van jullie Off Road liefhebbers!

Graag tot ziens tot OTR op 9 en 16 september.

Wat: Cross Country Training
Waar: MX Park Zaarderheiken
Aanvang: 13:00 – 17:00 uur
Adres: Newtonweg 9, Venlo – Blerick
Inschrijven: www.otrvenloblerick.nl