Off-road/Enduro training Marco Elting in Augustus!

Met september in aantocht gaat ook het Off-road/Enduro seizoen weer los. Om goed voorbereid uit de start blokken te komen organiseert Marco Elting op: Vrijdag 31 augustus een Off-road/Enduro trainingsdag in Emmen.

marco-elting-trainingTijdens deze gevarieerde training komen, door gebruik te maken van het circuit & Enduro park, veel aspecten van het Off-road/Enduro rijden aan bod. Deze dag helpen we iedereen op zijn of haar eigen niveau met tips en tricks op de verschillende locaties op en rond het circuit met oefeningen gericht op het verbeteren van o.a. rij techniek, houding op de motor en obstakels-bedwingen. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met een lekkere lunch tussen de middag.

Tevens komt veringspecialist Van Laar suspension deze dag uitleg en advies geven over het afstellen van de vering(www.vanlaarsuspension.nl/)

Training vind plaats op een afgesloten terrein en daardoor zijn crossers die graag een keer het Off-road/Enduro gevoel willen ervaren en Jeugd Enduro rijders ook van harte welkom.
Wees er snel bij, want voor bovenstaande dag zijn nog enkele plekken vrij!
Voor deelname en meer info: mail Marco Elting via offroadtrainer@hotmail.nl of bel 06 – 15 86 27 10
Graag tot dan!