Offroad Ruurlo 28 oktober 2018

ruurlo-offroad-flyerDe Motor Club Ruurlo organiseert al vele jaren een offroad rit op de laatste zondag van oktober. Dit jaar wordt dat 28 oktober.
De offroad rit is een motorsportevenement zonder wedstrijdelement. Er wordt met offroad/enduromotoren en quads, over een uitgezette route gereden, die grotendeels bestaat uit onverharde wegen, bospaden en maislanden. De offroad motoren en quads dienen goedgekeurd zijn voor het rijden op de openbare weg en voorzien zijn legale noppenbanden. De rit kan worden gereden door iedereen met een geldig rijbewijs en in het bezit is van een offroad licentie of dagpas.
De route is geheel bepijld en is ongeveer 50 kilometer lang. Er zit geen wedstrijdelement aan vast en de route mag meerdere keren worden afgelegd.

Nadat je de motor hebt laten keuren en na de controle van de papieren, kun je naar de inschrijftafel om het inschrijfgeld (20 euro) te voldoen. Om 10.00 uur wordt de route opengesteld en kan men zo vaak rijden tot het sluiten van de route om 14.00 uur.

Deze rit is GEEN wedstrijd, maar een recreatieve route door een mooie omgeving.