KTM DAG 2018 KOMT ERAAN!

Op 13 en 14 oktober 2018 is het weer zover: de KTM dag! Een weekend vol motoren, demo’s, handtekeningsessies en uitdaging. Maar, het mooiste: het evenement is GRATIS toegankelijk voor publiek! U kunt kennis maken met de kersverse wereldkampioen in de MXGP, Jeffrey Herlings. De off-road enduro rit is nog interessanter om te rijden. Deze is open voor alle merken motoren en quads met kenteken.
ZELF DEELNEMEN AAN DE ENDURORIT
Natuurlijk kunt u zelf ook deelnemen tijdens de KTM dag. Op zaterdag en zondag is er de mogelijkheid tot de off-road endurorit. De rit gaat over ongeveer 55 kilometer, waarvan 95% onverhard. De route is extreem gevarieerd en gaat over militair terrein, maisvelden en bospaden. Zowel de beginner als de gevorderde rijder kan zich hier uitstekend vermaken.
Daarnaast zal er een bewaakte stalling voor de motoren en quads bij de feesttent zijn. Het is mogelijk om op zaterdag én zondag te rijden. Het enige wat u nodig hebt, is een offroad-motor/quad en een rijbewijs!
Heeft u al een MON-pas? Dan betaalt u geen dagverzekering, anders bedragen de kosten hiervoor € 15,- per dag. De deelname aan de rit is € 30,- per dag. Voor aanmelden: KLIK HIER.