Memotours: Nieuwsbrief Hispania Rally 2019

Hispania Rally 05-09 maart 2019.
De tweede editie van deze mooie rally voor motoren, quads en ssv, vindt plaats dichtbij de stad Valencia. Voor slechts 1.395,- euro (motortransport / rallyservice / entry fee), kun je in het vroege voorjaar deelnemen aan een rally in Spanje. Genieten van de voorjaarszon, rijden in de bergen, prachtige tracks dichtbij de zee, kortom alles is aanwezig voor een mooie off road rally! Liever niet op roadbook? Je kunt ook de Raid versie op GPS rijden!

Je vliegt op dinsdagochtend 5 maart heel vroeg naar Valencia (kosten vliegticket ongeveer 150,-). Bij aankomst in het bivouac staat de motor voor je klaar zodat je gelijk met de scrutineering (administratieve en technische check) kunt beginnen.

Op woensdagochtend start de rally, elke dag zo’n 350 tot 475 km rijden! Zaterdag 9 maart is de laatste rallydag, die natuurlijk wordt afgesloten met een gezellige prijsuitreiking. Op zondag 10 maart vlieg je weer terug naar Nederland.

Wacht niet te lang, deze aanbieding van 1.395,- euro voor motorrijder (1.695,- euro voor quadrijder) is slechts geldig tot 31 december 2018! (een leuk kerstgeschenk 😉

Fijne Feestdagen,
MEMO TOURS
Bennie en Monique