Rally training van Leppink Adventure op  4/5 januari

De voorbereidingen voor de Rally training van Leppink Adventure op  4/5 Januari zijn weer in volle gang.
Het gaat weer super leuk worden, voor de liefhebbers beginnen we op vrijdag avond met de theorie in de beneden ruimte, terwijl Robert toegezegd heeft de bovenkantine met bier en kip kluiven aan de gang te houden. Mooier kan toch niet !!!!

Op zaterdag mag je dan proberen de waypoints te halen, ik ben weer benieuwd welke gasten er in slagen om ze allemaal te pakken. Rond de crossbaan hebben we weer een kort maar krachtige special gemaakt. De eerste keer is op tijd,  hierna zo vaak als je wilt tot dat je het snapt. als je het dan snapt kan je door met de lange roadbook rit. Je moet echter wel om 1600 uur binnen zijn maar dit kan ook via de bypass maar dan heb je natuurlijk de waypoints niet aangedaan. Om 1600 begint het door Barry perfect verzorgde warm en koud buffet en de prijsuitreiking natuurlijk.

Helaas geen spannende en afwisselende route meer, maar wel een ideale dag om te oefenen en of te kijken of de rally sport wat voor je is.

Helaas verhuren wij geen Tripy,s meer, maar als je op deze dag bij ons een Tripy aanschaft krijg je EUR 100,- korting op een van onze pracht rally,s. Met een papieren roadbook wordt  het nog mooier. Montage gaat tegenwoordig echt geweldig snel, Ewout van https://www.rallybikecenter.nl/ , is geopend rond de feestdagen, hij monteert het roadbook in een uurtje, dan kan je nog mooi mee doen.

Alle info : https://www.leppinkadventure.nl/oer-rally-trainingsdag