Welkom bij MD-enduro Spanje

md-enduro-adventuresMD-Enduro Adventures organiseert Enduro/Off Road tours in Spanje (Catalunya), Meerdaagse trips en clinics.
Alles vanuit onze thuisbasis in Lloret de Mar.
Voor meer informatie over de lokatie kunt u bellen met Marcel Davids op: 06 51299364 of bezoek onze website: www.md-enduro.nl

Zomer 2019
Nieuwe ktm 300tpi
Nieuw bij md enduro adventures ktm 300 tpi, vanaf april 2019 hebben we nu 2 nieuwe 300 2 takt in de verhuur,  deze motoren zijn geweldig om mee te rijden,voelen superlicht aan.
In april nog 2 weken vrij,boek nu en rij met nieuwe 300ktm.

Voor elk niveau
Nu ook Off the Road rijden voor de beginnende Off road rijder.
Voor mannen en vrouwen die hun grenzen willen verleggen is er nu een enduro cursus, waarbij u de fijne kneepjes van het Off road rijden kan leren. O.a.: gecontroleerd afdalen en klimmen, remmen met voor en achterrem op harde ondergrond, bochtjes draaien, over losse stenen rijden en het belangrijkste een goede houding op de motor.

CATALUNYA TOUR
De Catalunya tour is nu verlengd van 4 naar 5 dagen, op de 3e dag bijven we een dag op dezelfde plek en rijden daar een route. We kunnen daar kiezen uit 3 verschillende routes, deze routes zijn erg gevarieerd en gemiddelt 150 km lang. De 4e en 5e dag blijven gewoon hetzelfde en voeren ons terug naar Lloret de Mar. De Catalunya tour is alleen voor ervare rijders en alleen van september tot half november en van april tot eind mei. Deze tour kan je ook met een tripy rijden en dan rij ik dan als bezemwagen achter jullie aan.

Boek nu voor het najaar, voorkom teleurstelling en boek op tijd.
Klik door naar onze website

Marcel Davids.
06-51299364 – 010-5116409
marcel@md-enduro.nl